This is no time to be alone, I won't let you go

 

Paket

I morse när jag kollade posten så såg jag att jag hade fått hem ett paket! Det kommer från www.gomdajuveler.se men vad som finns i paketet får ni se en annan dag. Men jag kan säga att det är någonting riktigt snyggt! 
 
Påminnelse: Idag är det sista dagen ni kan få 35%rabatt när ni handlar för minst 800kr och anger rabattkoden SOMMARTHERESE i kassan! Så skynda er in och shoppa loss till ett billigt pris! 

Ändrade planer

Skulle ha träffat en kompis idag, men regnet bara öser ner och åskan går för fullt, så vi ska träffas en annan dag istället. Det finns ändå ingenting att göra när det är sånt här väder... Så nu har jag gjort i ordning en tallrik med havregrynsgröt toppat med banan och jordgubbar och ska lägga mig och titta på Pretty Little Liars. Vad som händer sen får vi se.

Säg hej till Kim!

Den här lilla krabaten besöker våran altan väldigt ofta, den kommer och går hela tiden. Den är varken rädd eller blyg, vilket är väldigt ovanligt bland igelkottar. Men vi har blivit goda vänner och jag har döpt den till Kim. En riktig sötsak är den! 

Movietime

God kväll! Idag har jag legat hemma med värk hela dagen. Var till tandläkaren på morgonen och lagade en tand, så den har jag haft ont i och huvudvärken har inte varit på sin bästa sida idag. Men House har hållt mig sällskap så det har varit rätt lugnt ändå. Nu har jag precis tagit en dusch och ska bädda ner mig framför en film med lite vindruvor och jordgubbar. Mums! 

Maspalomas, Gran Canaria at night

 

...

You don't need to depend on people who are gonna let you down

You think that the only truth that matters is the truth that can be measuredGood intentions don't count. What's in your heart doesn't count. Caring doesn't count. But a man's life can be measured by how many tears are shed when he dies. Just because you can't measure them, just because you don't want to measure them, 
doesn't mean it's not real. And even if I'm wrong, you're still miserable. Did you really think that your life's purpose was to sacrifice yourself and get nothing in return? No. You believe there's no purpose to anything. You spread misery because you can't feel anything else. You manipulate people because you can't handle any kind of real relationship.

PÅMINNELSE! Exklusiv rabatt!

 
Endast några få dagar kvar på det här erbjudandet nu, så vill du shoppa snygga kläder till ett billigt pris så ta del av erbjudandet redan idag! Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

You always make me smile

 

The problem is, the world doesn't work that way just 'cause you want it to

Kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag lägga mig under täcket och titta på House. Regnet öser ner utanför fönstret och jag har laddat upp med chocklad och vindruvor. Ett perfekt avslut på den här veckan! Har ni någon favoritserie som ni aldrig kan sluta titta på?

@espresso house

People get what they get, it has nothing to do with what they deserve

Sticker ner till stan med Iggy och kollar läget. Ser inte speciellt ljust ut, sjukt varmt och det känns som åska i luften. Men enligt väderrapporterna ska det inte regna och åska förrän i natt. Men det får gärna åska, älskar att vara ute då. Det är så mysigt! Trots värmen har jag på mig min underbart sköna mjukiströja, nästan för bekvämt, haha. Någon mer än jag som gillar åska?

You're the sun

 

Everybody lies

Nu ska jag lägga mig under täcket i min nybäddade säng och titta på House. Jag älskar den här serien, kan hela serien utantill, nästan varenda replik, men den är fortfarande så sjukt bra!! Jag började titta på den här serien för några år sedan och det tog ungefär 10 avsnitt innan jag fastnade för den. Men nu är jag helst fast! Har sett hela serien så många gånger, men kan ändå inte sluta titta. Har ni inte sett den, så se den!
 
Hugh Laurie spelar sin roll så otroligt bra!  Jag känner igen mig mycket i honom och det kan vara därför jag känner mig trygg när jag ser serien. Många ser en serie för att den är spännande eller rolig, jag ser den här serien för att han och jag har mycket gemensamt. Han är tablettmissbrukare, jag var tablettmissbrukare. Han lider av kronisk smärta, jag lider av kronisk smärta. Han och jag åt samma tabletter, vi båda vill helst vara för oss själva, vi är envisa och litar inte på människor. Och vi båda har en bästa vän. Det är helt sjukt hur lika vi är. Det är nästan skrämmande faktiskt...

New in + rabattkod

Fick hem ett paket igår och i paketet låg det här fina linnet! Det kommer från www.gomdajuveler.se och kostar just nu bara 99kr! Klicka här för att komma direkt till linnet. Den finns även i andra färger, sök på "randig topp" i sökrutan på hemsidan så kommer alla upp! 
 
Det är ett skönt och stretchigt tyg och man kan ha det till vad som helst. Ett par snygga shorts, jeans, mjukisbyxor, kjol eller varför inte leggings? Det är det allra bästa med basiclinnen, att det passar till allting! Det här linnet kommer att användas flitigt, är riktigt nöjd! Kika in på hemsidan och se om ni hittar någonting ni fastnar för, det är just nu rea på massor av fina kläder! Klicka här för att komma till rean!
 
Ni glömmer väl inte att ni får 35% rabatt när ni handlar för minst 800kr och anger rabattkoden SOMMARTHERESE i kassan? Erbjudandet gäller endast till 31 juli, så skynda er in och shoppa loss om ni vill få det riktigt billigt! 

The truth is like a lion. You don't have to defend it, let it loose and it will defend itself

Jag har varit lite ur balans den senaste veckan, men jag är nog snart på fötter igen. Händer otroligt mycket i mitt liv just nu och jag har svårt att handskas med allting samtidigt. Och då stänger jag av mig från allting. Ska ta tag i det där igen, så fort jag orkar.
 
Hur som helst, idag händer det inte särskilt mycket. Det är äckligt varmt ute och jag måste hålla mig borta från solen ett tag. Kan bero på att jag låg och solade ungefär 14 timmar på tre dagar och min kropp har sagt ifrån. Eftersom jag fick min bitchvecka igår så lär jag väl ligga inne och glo på serier och tycka synd om mig själv hela dagen, haha.. Fick hem ett paket igår, ska visa er lite senare vad som låg i det!

Min dag hittills...

Never except things to happen, it's better to feel surprised than to feel disappointed

Where are you? I drowning in this life. Show me the way. Can you take away the pain? I'm screaming tonight, I'm waiting for you. It's raining inside of me and where are you? Endless skies fall between us and where are you?

Strandhäng idag igen

Bild från Gran Canaria 
 
God morgon! Vaknade för en liten stund sen och ska göra i ordning lite frukost och se på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Vädret ser ut att bli kanon idag så jag och min syster tänkte hänga på stranden större delen av dagen. Fick ingen färg varken i förrgår eller dagen innan det, så nu kör jag all in! Det här är hennes sista semestervecka också, så vi passar på.
 
Ber om ursäkt för den låga uppdateringen och för att jag inte har svarat på era fina kommentarer. Mitt internet är sjukt segt och det är datorn också just nu, så nu vet ni det.

The person who really wants to be with you will make time, not excuses

 
 

People may not always tell you how they feel about you, but their actions will speak for themselves

God morgon! Gick upp ovanligt tidigt idag och nu käkar jag lite frukost framför ett avsnitt av Pretty Little Liars. Är inte på bästa humör idag, känner mig nere och ledsen på grund av lite personliga skäl... Men det ska inte få förstöra min dag. Vädret ser lovande nu så funderar på att sticka till stranden och sola idag också, fick ingen färg igår, tråkigt nog. Men först ska jag vänta på att Iggy hör av sig.

Strandhäng och konstiga händelser

Idag har jag legat på stranden med Iggy i några timmar. Hoppas jag har fått lite färg i alla fall, och skönt var det! Älskar det här vädret! Försökte mobilblogga men det gick inte, appen krånglade som vanligt. Just det, det hände en konstig sak också när jag var på väg hem. Efter att jag hade gått av bussen så sprang en kille efter mig och berättade att han tycke att jag var jättesöt och såg väldigt bra ut. Sedan frågade han mig om han fick bjuda mig på en drink någon gång. Det här har aldrig hänt mig förut, så det var lite skrämmande. Är fortfarande i chock, haha...
 
Nu ska jag ta och vila en stund och titta på några avsnitt av Pretty Little Liars. Jag tror faktiskt jag stannar här resten av kvällen. Eller så drar jag ner och kollar läget i stan. Vi får se. Rätt okej måndag ändå! 

New in - en snygg topp

Förra veckan fifick jag hem ett paket med denna fina topp inuti. Även denna gången är det från www.gomdajuveler.se! Denna topp är unik i sitt slag och den har en fin sommarfärg och ett snyggt mönster med pärlor i. Man kan ha den som både linne och klänning, men jag föredrar att ha den som linne. Riktigt bekväm är den och har ett tyg som gör att den inte är för varm och inte för kall. Perfekt tyg med andra ord!
 
Tidigare har jag fått hem en fin klänning och ett riktigt snyggt linne! Jag bara älskar Gömda Juveler, så otroligt fina kläder och helt unika i sitt slag! Tycker du om att shoppa snygga kläder till bra priser? Tveka inte att kika in på deras hemsida, det finns till alla. De har riktigt fina kläder, snygga bikinis, läckra väskor bland annat. Jag är otroligt glad att jag hittade till den sidan, det är helt klart min favoritsida när det gäller shopping! Klicka här för att komma till hemsidan. De har en riktigt stor rea just nu också! 
 
PÅMINNELSE: Nu får ni 35% rabatt på erat köp om ni handlar för minst 800kr och anger koden SOMMARTHERESE i rabattkodsfältet i kassan! Gäller t.o.m 31 juli, så skynda er in och spara några slantar medan ni shoppar! :)
 
 
Andra kläder från Gömda Juveler: (Tryck på bilderna för att komma till inläggen)

Back home

God kväll! Kom hem för ett litet tag sen, så skönt att vara hemma igen! Att åka bil i flera timmar när det är så varmt är ingenting jag rekommenderar, men på något sätt gillar jag ändå att åka bil, långt hemifrån. Det är en bra känsla. Nu ligger jag i sängen och käkar en god sallad som jag köpte med mig hem och ska titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag ska se en film som går på tv'n. Mys! 

@ Gränby centrum

Framme i Uppsala. Efter fyra timmars bilresa kom vi fram tillslut. Vi fick stå i en lång kö då det hade hänt en olycka, så där stod vi och minst 100 andra bilar och väntade i ca 30min innan vi kunde åka vidare. Nu käkar jag mjukglass, gott! Får se när vi rullar hemåt. Ytterligare fyra timmars bilresa väntar.

Trött tjej

Efter en heldag i Mariebergsskogen så är jag helt slut! Det har varit riktigt varmt och vi har badat, tittat på djuren, fikat och Lovisa har fått leka i lekparken. Visar några bilder i morgon om det går att göra tidsinställda inlägg, för av någon anledning fungerar det inte för mig just nu... Någon mer som har det problemet..? Åker bort över dagen i morgon så annars får ni se dem på måndag.
 
Hade tänkt sticka ner till stan ikväll och titta på solnedgången, men jag är så otroligt trött så jag stannar nog hemma och myser ner mig framför Pretty Little Liars hela kvällen innan det är dags att sova. I morgon blir det en tidig uppstigning! 

En dagsutflykt

God morgon! Idag hade vi tänkt åka till Mariebergsskogen här i Karlstad och bada. Min bror och hans dotter, Lovisa, åker hem i morgon så idag tänkte vi att hon ska få leka av sig. I Mariebergsskogen finns det ganska mycket att göra för en 5-åring, man kan bada, leka i olika lekparker, titta på djuren, fika och lite annat. En väldigt trevlig plats som jag gillar! 

En fin present

Det här fina halsbandet fick jag av Iggy, min allra bästa vän. Jag brukar inte gilla halsband särskilt mycket, mest för att jag vill ha något som visar att "det här är jag" (t.ex. innan förlovningsringen så använde jag aldrig någon ring), men det här halsbandet passar mig perfekt! Att fotografera är det bästa jag vet och jag är utbildad fotograf, så ett bättre halsband finns inte! Hon känner mig allt för väl. DU ÄR BÄST! ♥

Nytt superbra erbjudande till alla mina läsare!

[Klicka på bilden för att komma till hemsidan!]

En mysig torsdagskväll

God kväll! Har haft en bra dag med god tårta och trevligt sällskap. Jag gjorde ett inlägg förut där jag visade vad jag fick igår av min bästa vän, men tydligen kom inte det inlägget upp. Får visa det i morgon istället! Nu ska jag titta på Pretty Little Liars och äta vattenmelon innan jag avslutar kvällen med att prata i telefon med Pontus. ♥
 
I morgon kommer det upp ett supererbjudande till alla mina fina läsare! Ett erbjudande som är svårt att motstå, så kika in här i morgon för att inte missa det! :)

Fira x2

God morgon på er! Tack för alla gratulationer igår på bloggen, Facebook och sms! Jag hade en jättebra födelsedag som jag spenderade tillsammans med min allra bästa vän. Hon bjöd mig på massa gott som vi tog med oss till vattnet där vi satt i flera timmar, både på förmiddagen och på kvällen. Fick världens finaste present också, men den visar jag lite senare! 
 
Idag ska familjen fira mig. Min syster kommer hit lite senare, så det blir att öppna lite presenter och äta lite tårta. Eftersom jag inte gillar att fira mig så mycket när jag fyller år så blir det ingenting stort. Jag gillar att önska mig mycket saker, men inte att få så mycket, så det brukar inte bli så mycket presenter när jag fyller år. Jag anser att gemenskapen är viktigare än presenterna, även om det är kul att få presenter också. 

19 år!

Sista dagen som 18-åring

God kväll! Har varit i stan ikväll och blivit fotograferad av min syster, så nu har jag precis kommit hem. Äter vattenmelon medan jag kollar igenom bilderna vi tagit. Ett gott skratt får jag i allafall. Det är nu man inser att man själv måste lära sig hur man står framför kameran samtidigt som den andra måste lära sig hur man hanterar den. Haha! I princip alla bilder är suddiga och de som är bra skärpa har jag ingen aning om vad jag gör på bilderna... Men en del bra bilder får vi faktiskt, även om det inte är så ofta. Min syster har faktiskt tagit min headerbild! 
 

New in

Efter en runda på stan i ett desperat försök att försöka finna något som jag kan ha på mig när vi ska fira mig så hittade jag det här ovan. En söt liten lila topp, dock gör inte färgen rättvisa på bilden, och ett armband med min månadssten. Har velat ha någonting med min månadssten sen jag var liten, men har aldrig hittat något bra. Och dessutom var det hela 75% rabatt på det här armbandet. Perfekt!

Stan

Sitter på bussen ner till stan. Ska kika efter något linne eller liknande som jag kan ha på mig i morgon och på torsdag. Hoppas jag hittar något snabbt...

14 års vänskap ♥

Den 27 juni firade vi 14 år som vänner. Helt otroligt hur snabbt åren har gått. Vi har förändrats mycket på den här tiden, titta bara på bilderna! Men en sak har vi gemensamt fortfarande: barnsligheten. Jag älskar dig, glöm aldrig det! Du är helt jävla underbar!! ♥

I'm sorry...

 

Trodde aldrig att ett horoskop skulle kunna förklara exakt hur min situation ser ut...

"Ditt varma hjärta klappar för många och du hinner inte alltid med dig själv som du borde, men att få dig på andra tankar kan vara snudd på omöjligt. Att resa eller byta miljö för en dag blir en kick som ger ny energi och inspiration. Du söker förändring! Ditt turtal är 17."
 

Before I die... #4

 

Väntar på bättre tider

Nu säger jag godnatt efter en jobbig dag. Jag har möblerat om mitt rum och haft en enorm huvudvärk hela dagen. Mitt rum är kaos, fullt med grejer överallt eftersom det inte hann bli klart idag. Mitt huvud är också kaos just nu, mycket tankar och känslor som jag inte kan kontrollera. Allt är bara jobbigt just nu. Sommaren blev verkligen inte som jag hade tänkt mig och blivit lovad, så jag får väl hoppas på ett mirakel... Men nu ska jag mysa ner mig med lite godis framför en film innan jag ska försöka få någon sömn.

Sunday without sun

Söndag idag för er som missat det. Hemskt tråkig dag faktiskt. Huvudvärken håller sig till den högre graden och har gjort det hela natten. Tabletterna hjälper inte. Såhär har det varit den senaste veckan, så det får nog bli dags att höra av sig till läkaren igen och be om starkare tabletter. Idag vet jag inte vad som händer, kanske åker ner till stan och kikar lite. Men först blir det en skön dusch!

Mys på hög nivå

Nu myser jag ner mig i min nya gosiga tröja och ett par mjukisbyxor, och ska alldeles strax sticka ner till stan. Jag och bästa Iggy ska köpa med något gott och sätta oss vid vattnet ett tag. Mysigt! Blir nog där ett tag, hade tänkt titta på den fina solnedgången. Ha en bra kväll kära läsare!

New in - tröstshopping

Rosa munktröja - 99kr (rea) - Cubus / Vitt basiclinne - 50kr - h&m / Silverschampo - 169kr - Headspot /
 
Det här fick jag med mig hem från stan idag. En söt liten munktröja som var nedsatt till under hundringen fick självklart följa med hem, den kommer användas flitigt! Jag brukar inte shoppa, för det brukar alltid vara tråkigt och jobbigt, men tröstshopping kan vara bra ibland. Nya saker får en på lite bättre humör i alla fall!

Mot stan

Hej på er! Har precis gjort mig i ordning och ska strax gå mot bussen. Ska ner till stan med Iggy och kika lite. Med tanke på hur jag mådde igår så blir det nog lite tröstshopping om jag hittar något fint. Sen kommer min bror och Lovisa hit och stannar några dagar, ska bli riktigt kul att träffa dem igen. Har saknat min lilla prinsessa! 

Påminnelse: Rabattkod och härliga nyheter!

 
Eftersom många av mina läsare är tjejer och dessutom galna i shopping så tänkte jag tipsa om några riktigt bra nyheter hos Gömda Juveler! Passar utmärkt just nu, eftersom det är sommartider och många inte har så mycket pengar den här tiden på året. Glöm inte gilla deras Facebooksida för att inte missa deras tävlingar och andra bra nyheter! [länk]
 
→ REA PÅ MASSOR AV KLÄDER. Just nu rear de ut massor av varor för otroliga priser! Många av kläderna kostar endast 99kr nu! Klicka HÄR för att komma till rean!

TÄVLING PÅ FACEBOOK. Nu ligger det uppe en ny tävling på deras Facebooksida där du får chansen att vinna en riktigt snygg topp! Klicka HÄR för att komma till tävlingen! 
 
SOMMAREXTRA - RABATTKODER NU I JULI. Det här är ett riktigt bra erbjudande som jag tycker ni borde ta del av! Det finns fyra olika rabattkoder som du kan använda dig av under hela juli månad! Klicka HÄR för att läsa mer om rabattkoderna!
 
FÅ EN RABATTCHECK VÄRDE 500KR. De har ett speciellt erbjudande nu för alla som gillar att shoppa! Nu får du en rabattcheck värde 500kr som du kan använda hur många gånger du vill under hela 2013! Klicka HÄR för att läsa mer om rabattchecken!

När man kommer till en återvändsgränd...

Det finns inte ord som kan förklara hur jag känner just nu. Är så enormt besviken på mig själv. Jag fick reda på idag att jag kom in som reserv på alla kurser och utbildningar jag sökt. Det tar hårt på mig, eftersom jag gjorde allt för att orka med skolan. Jag kämpade stenhårt för att få ett slutbetyg, jag kämpade in i det sista fast jag hela tiden ville ge upp. Nu inser jag att jag inte kämpade tillräckligt hårt.
 
När jag ser siffrorna, på vilken reservplats jag ligger på, vill jag bara gråta. Det är hemskt. Det här skulle bli min räddning och jag kämpade mer än vad jag orkade med, trots att jag lider av kronisk huvudvärk och det tar på mig varje gång jag stressar upp mig, har mycket att tänka på, går upp tidigt på morgonen, lägger mig sent på kvällen, sitter framför böcker en hel dag och betydligt mycket mer. Jag är besviken på mig själv och ingen annan. Jag borde ha gett upp när jag väl hade chansen. Tänker aldrig hoppas på någonting, aldrig mer kämpa för något som är omöjligt. Det är slut med det nu...

Förändring ville jag ha och förändring blev det...

Jag borde sluta hålla på och färga medan jag kan, haha. Får nog lägga till blond hårfärg på min lista över vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Nejdå, så farligt är det faktiskt inte. Men det gör inte rättvisa på bild, varken med eller utan blixt, men det liknar mer på bilden med blixt. Blond där uppe, ljusbrun/ljusorange i mitten och blond nertill. Ja, men varför inte! Var inte riktigt såhär jag hade tänkt mig, men det var en förändring jag ville ha och en förändring blev det!

Dags för en förändring

God morgon! Detta blir ett snabbt inlägg. Håller på att käka lite frukost och ska strax göra mig i ordning. Ska sticka ner till Bergvik och köpa hårfärg och sedan åker jag hem till Iggy och låter henne sköta resten. I måndags när jag färgade gick det bra, så jag hoppas att det går lika bra idag. Kommer säkert bli orange, men då får jag väl gå runt så och låtsas att det är så jag vill se ut!

Beautiful sunset

Karlstads solnedgång, den är så vacker! Jag älskar att sitta vid vattnet till sent och titta på den, det är fridfullt. Det är nog det absolut bästa med sommaren, när man kan sitta ute hela kvällen och njuta av solnedgången. Även hösten har en fin solnedgång, men det är inte lika mysigt att sitta ute och titta på den då. 

Mysig torsdagskväll

Ska alldeles strax sticka ner till stan och möta upp min syster och en vän. Vi ska köpa med oss lite fika och sätta oss vid vattnet. Det är så mysigt att bara sitta där, titta på solnedgången och bara vara. Det är det allra bästa med sommaren. Och att umgås med underbara människor samtidigt gör det bara bättre!

New in - ett snyggt linne från Gömda Juveler

Fick hem det är supersnygga linnet igår från www.gomdajuveler.se. Det är ett linne av kortare modell med ett snyggt tryck fram samt ett snyggt spänne på höger axel. Linnet är bekvämt och passar fint till svarta eller vita jeans! Ett perfekt linne för den som vill sticka ut från mängden och inte ha på sig något som alla har! 
 
Jag fick hem en klänning för ett tag sen också, och den kan ni se i det här inlägget och även läsa lite om den. Jag måste bara säga att jag älskar deras kläder, riktigt snygga till bra priser! Rekommenderar den sidan till er där ute, stora som små, gamla som unga! Helt klart min favoritsida när det gäller kläder! Dessutom har Gömda Juveler just nu en fantastisk rea på ett stort urval av deras kläder och man finner massor av varor för endast 99kr! Klicka HÄR för att komma till hemsidan!  
 
 » Ni glömmer väl inte att ni får 250kr rabatt när ni handlar för minst 800kr och anger koden BERGLUNDTHERESE i kassan? «
 
Gömda Juveler brukar också lägga ut tävlingar på Facebook där man får chansen att vinna snygga kläder och presentkort! För att inte missa deras tävlingar kan ni gilla dem på Facebook! [länk]

Six days left

Det är 6 dagar kvar tills jag fyller år, så nu i sista stund har jag kommit på några saker jag önskar mig. Har fått frågor från olika håll, men aldrig kunnat svara. Så här har ni!
 
Samsung galaxy s4 (vit). Eller någon annan liten och snygg mobil som fungerar bra och som det finns skal till. Min Iphone krånglar och garantin har gått ut i princip, så en ny mobil skulle inte skada.
En svart bandeau bh. Alltid bra att ha de dagar det är varmt ute och man inte orkar ha på sig en vanlig bh.
Presentkort. Kan alltid vara bra att ha. Kanske hm, gina tricot, lindex, stadium, lager 157, cubus, bikbok, sf bio etc. Eller på någon sida på internet. 
Pengar. För en som är arbetslös och inte har någon inkomst men som har räkningar att betala är detta ett bra val. Dock är jag bra på att slösa pengar, så var noga med att veta varför du ger mig pengar isf. 
Iphoneplånbok eller ett leopardskal till iphone. Om jag inte får en mobil (100% säker på att det inte lär hända) så vill jag ha detta till min iphone. Får den inte att fungera bättre, men den blir lite snyggare.
The Mentalist och/eller House M.D (serier) på DVD. Skulle inte sitta helt fel, älskar båda serierna och vad är mysigare än att ligga inne och titta på en bra serie? 
En resa. Kanske en dagsresa till Stockholm och skansen? Eller Göteborg och universeum? Eller en weekendresa? Eller någonting annat. Var beredd på att jag inte kommer åka själv! 

Lugn kväll

Har haft en toppendag med Ida! Vi har strosat omkring i stan, tagit massor av bilder och fikat. Visar bilder i morgon! Var riktigt kul att träffa henne igen och jag hoppas att vi kommer träffas igen innan hon åker hem till Östersund. Ska ta och vila en stund nu, huvudet känns tungt så ska ta en tablett och se på någon film. Sen får vi se vad som händer. Har också blivit fotad i mitt nya linne idag, så ni får se i morgon!

Träffa en saknad vän

Hej på er! Ska alldeles strax kila ner till stan och träffa Ida. Har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli roligt att ses igen! Hoppas bara att vädret tillåter det. Fick hem ett nytt linne idag också, visar det sen eller i morgon.

I'm back

Nu har jag bestämt mig för att försöka börja igen. Kan bli lite trögt i början, men det fixar sig. Det har varit en jobbig vecka med många känslor och tankar, men också en vecka som jag har behövt.
 
Under bloggpausen har jag:
- Märkt att alla som ler mot mig inte är mina vänner.
- Hittat en ny favoritplats i bussen eftersom min gamla försvann när vi fick nya bussar.
- Bestämt mig för en förändring, så numera är jag blond och guldbrun i håret.
- Tänkt på vilka tatueringar jag ska ha. Hittills vet jag två stycken jag ska ha.
- Insett hur snygg Simon Baker egentligen är.
- Suttit vid vattnet varje kväll och tittat på solnedgången. 

The truth is mine

 

Bloggpaus

 

The short term pain of accepting the truth is much better than the long term pain of believing an illusion

Ska alldeles strax ta bussen till stan och möta upp Iggy. Vi ska till Bergvik och kika lite. Känner att jag behöver komma ut lite och inte vara helt ensam. Ibland är det skönt att bara träffa någon, prata om allt och inget och bara vara. Behöver det just nu, så jag är så otroligt glad att jag har henne! ♥

Tankar och känslor

Tankar snurrar och känslor spökar. Det blir värre för varje dag. Alla runt mig har förändrats, helt plötsligt betyder jag ingenting för någon. Det är så jag känner i alla fall. Det känns som att jag bara finns för att hjälpa dem loss när de fastnat, för att sedan lämnas tomhänt när det är över. Jag ger mycket men får ingenting tillbaka. Jag börjar fundera på om det är såhär det ska vara, eller om allt var ett misstag. Finns personer i mitt liv som jag aldrig skulle ha släppt in, just för att jag vet hur det känns att bli sårad. Gång på gång. Jag vet inte om personer bryr sig om mig eller bara lurar mig och utnyttjar mig. Det enda jag vet är att det här är fel. Vill du vara kvar i mitt liv så får du visa mig det. Jag tänker inte gissa längre, tänker inte leka. För jag tänker aldrig mer blicka tillbaka, det gör för ont. Håll mig hårt eller släpp mig helt.