Sneak peak från kvällens fotografering

Under kvällen så har jag varit nere i stan och fotat lite porträttbilder till en uppgift fotokursen. Iggy är en strålande modell och en del bilder blev riktigt lyckade! Här ovan ser ni en liten sneak peak på kvällens fotografering. Det var en underbar solnedgång dessutom. Kommer visa er fler bilder när jag har hunnit gå igenom alla och när jag valt ut bilderna jag ska ha till min uppgift. 
 
Finns det någon som bor i Karlstad eller i närheten som gillar att stå antingen framför eller bakom kameran? Släng iväg en kommentar! Kanske behöver du foton till din bloggdesign? Eller kanske med din pojkvän/flickvän? Eller du kanske bara vill inspirera och bli inspirerad? Alla förslag är välkomna! Vore roligt att träffa lite nya människor med liknande intressen! 

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

 Vinnaren av en valfri vara från Evas Underkläder är Tina Carlström! Grattis till vinsten och hoppas du blir nöjd med den vara du har valt! Jag kommer att kontakta dig via mejl under dagen.
 
Får jag inget svar på mejlen inom 3 dagar så dras en ny vinnare!

Lämnat in mina ansökningar till att studera på universitet

Nu har jag precis skickat iväg min anmälan om att plugga på universitet i höst! Hoppas jag kommer in på någon av kurserna i Uppsala! Har sökt 19 kurser och de flesta har någonting med psykologi att göra, eftersom mitt intresse för psykologi har blivit väldigt stort. Fotografi är fortfarande mitt allra största intresse, men till sommaren är jag redan utbildad fotograf, så jag kommer att ha småjobb inom foto även om jag går ett annat program på universitetet. Finns så mycket mer att lära inom psykologi än inom foto för min del, men självklart kommer jag inte ge upp drömmen om att jobba som fotograf utomlands! Psykologi är en hobby och jag ser fram emot att lära mig mer än vad jag vet nu efter två kurser, psykologi A och psykologi B. Har också sökt webbdesignutbildning, fotografiutbildning och journalistik. 

Hope is the little voice you hear whisper "maybe" when it seems the entire world is shouting "no!"

God morgon! Har precis fått i mig lite frukost och nu ska jag på med träningskläderna. Hinner inte gymma idag, så jag tar en promenad i det fina vädret med Iggy istället. En bra start på dagen! Sen ska jag jobba med projektarbetet, packa, städa och ikväll ska jag försöka hinna med en porträttfotografering. Nice! Hoppas att den här dagen går lika bra som igår och att mitt humör håller sig uppe.

Myskväll för mig själv

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men den här dagen har varit bra! Startade dagen med ett härligt pass på gymmet och därefter har jag bara jobbat med projektarbetet & det går framåt! Är klar med det praktiska, nu är det bara rapporten kvar. Känns sjukt bra att det har gått så bra idag! Fler såna här dagar, tack. Nu ska jag strax mysa ner mig under täcket med några avsnitt av The Mentalist. Har laddat upp med en marabou, lite popcorn & redbull sugarfree. Underbart! Hoppas ni har haft en lika bra dag!

I'm sorry, putting up with your shit isn't on my to-do-list today

God morgon på er! Av någon konstig anledning är jag på riktigt bra humör just nu och jag hoppas det håller i sig! Ska försöka få i mig lite frukost & sen ska jag packa träningsväskan och sticka till gymmet. En bra start på dagen! Resten av dagen går åt till att jobba med projektarbetet och jag hoppas jag får en del gjort. Och just ja - Glad Påsk kära läsare!

Ni glömmer väl inte bort tävlingen där ni får vinna EN VALFRI vara hos Evas Underkläder? Tävlingen avslutas i morgon så klicka på länken och var med du också! [länk]

Sneak peak

Här får ni en liten sneak peak från dagens fotografering! Vet inte riktigt när resultaten kommer upp på bloggen eftersom jag inte har gått igenom dem än & jag inte vet vilka bilder jag ska använda i min fotouppgift. Som ni vet lägger jag inte ut bilderna som jag tar i fotokursen förrän jag har redovisat dem och denna redovisning sker i slutet av april tror jag. Men lugn, jag kommer självklart lägga upp bilder då och då när jag har gått igenom dem och vet vilka jag kan lägga ut och inte!
 
Om det finns någon i Karlstad (eller som kan ta sig till Karlstad) som antingen gillar att fotografera eller som gillar att stå framför kameran så är det bara att slänga iväg en kommentar! Kanske behöver du bilder till din CV? Eller bilder till din bloggdesign? Eller kanske är du en person som vill inspirera och bli inspirerad? Alla förslag är välkomna! Vore roligt att träffa lite nya människor! 
 

Photo friday

God morgon! Ska alldeles strax sticka till stan och möta upp Sis för en liten lunch och photoshoot. Porträttfotografering är inte min starka sida, men det är en rolig grej och jag ska använda det här till en uppgift i fotokursen om jag blir nöjd med bilderna. Det är riktigt fint väder ute, så jag hoppas på bra bilder!

It hurts when you go through something that kills you inside but you have to act like it doesn't affect you

The mentalist all day long

Jag borde egentligen hålla på med projektarbetet just nu så att jag blir färdig i tid, men min huduvärk är inte på sin bästa sida för tillfället, så jag avvaktar en liten stund. Ska istället lägga mig under täcket med lite naturgodis och titta på några avsnitt av The mentalist & hoppas på att jag orkar plugga lite senare. Planen är att bli färdig i helgen med själva projektet och att påbörja rapporten så snart som möjligt. Projektarbetet (och rapporten) ska vara inlämnat och färdigt i slutet av vecka 15, så jag är en aning stressad och så åker jag bort på måndag och är borta hela veckan. Men det löser sig! Nu: The mentalist.

Det blir vad man gör det till

God morgon! Jag har precis fått i mig lite frukost och ska strax börja göra mig i ordning. Idag ska jag först till sjukgymnasten, sen ska jag jobba lite med projektarbetet & ikväll ska jag träna hade jag tänkt. Träningen igår gick inte så bra, huvudvärken sa ifrån riktigt ordentligt efter bara en kort stund. Så vi får se om jag sticker till gymmet ikväll eller om jag kör olika övningar och zumba hemma. Träna ska jag i alla fall!
 
Jag ber om ursäkt för den tråkiga uppdateringen på den senaste tiden. Jag har tröttnat otroligt på den här gratisdesignen så jag orkar inte hålla igång, men så fort min nya design ligger uppe så ska jag komma igång med den riktiga uppdateringen - mer foto och mindre vardag! Detta är ju trots allt en fotoblogg till största delen.
__________________________________________________________________________________________________________________________

Du glömmer väl inte delta i tävlingen där du får välja en valfri vara från Evas Underkläder? Den avslutas på söndag, så snabba på om du vill ha chansen! [länk]

Tar ett tidigt påsklov nu!

Nu tar jag påsklov! Firade det med en sen lunch på stan med bästa Iggy & nu sitter jag i stan och jobbar lite med projektarbetet som snart ska vara inlämnat. Senare ska jag dra till gymmet och köra ett hårt pass. Nice!

Don't stop when you're tired, stop when you're done

Tänkte visa er bilder på mina nya träningskläder som jag köpte idag, men jag hann bara ta den här bilden innan kamerabatteriet dog, så ni får se bättre bilder en annan dag! Nu ska jag packa träningsväskan och bege mig till gymmet för ett hårt träningspass! Är riktigt besviken över att jag knappt har någon träningsvärk sen igår, så idag kör jag ännu hårdare och hoppas på att det känns i morgon! 

Dejt med The mentalist

Nu äntligen ska jag krypa ner under täcket med popcorn & RedBull sugarfree och titta på några avsnitt av The Mentalist. Det förtjänar jag! Kämpade hårt på gymmet i över en timme, det var bra för att vara första gången på över ett år som jag tränade. Och när jag kom hem pluggade jag en del. Känns bra! Nya tag i morgon igen!

Hello sunday

Under förmiddagen har jag och min familj varit på visning av en lägenhet och det ser riktigt bra ut! Ska fixa gymkort sen och så blir det nog någon timme på gymmet. Nice! Är sjukt taggad på att börja gymma igen och komma i form. Nu ska jag packa träningsväskan och sen ska jag möta upp Iggy i stan för lite käk. Just för stunden är jag på riktigt bra humör, hoppas det håller i sig!

Life always offers you a second chanse. It's called tomorrow.

Förlåt för nedstämda och usla inlägg den senaste tiden. Ni måste förstå att det händer en hel del i mitt liv just nu och det är extremt mycket med skolan. Det är tankar och känslor jag inte kan rå för, humörsvängningar från minut till minut & så ligger jag efter i alla ämnen i skolan. Ska jag ha mina betyg måste jag ta tag i det här nu och tyvärr får bloggen lida en del. Så fort jag är på fötter igen så kommer inläggen vara precis som förut - mer foto och mindre vardag! Det ska komma upp en ny och fräsh design inom kort också. Håll ut!
 
Har precis tagit ett långt varmt bad & nu ska jag krypa ner under täcket med en Red Bull sugarfree och lite popcorn. Ska nog titta på någon film och komma bort från verkligheten en stund. Nya tag i morgon! 
 
Glöm inte delta i tävlingen där du får välja en valfri vara från Evas Underkläder! [länk]

Ta mig tillbaka

Saknar Gran Canaria ♥

Biokväll med syrran

Ska alldeles strax möta upp syrran i stan för lite mat. Efter att vi käkat är det biodags! Vi ska se filmen This is 40. Dock står det ingen information om filmen, men det är en komedi och det är uppföljaren till På Smällen. Hoppas det är en sevärd film i alla fall och att det blir mycket skratt! Någon som har sett filmen?

My real smile only comes out when I'm with you

We are who people think we are

Mår en aning bättre. Har varit uppe på benen idag i alla fall. Har fått en del gjort i historia & efter att jag fick veta att jag inte fick sommarjobbet jag sökte, så har jag till större delen av dagen letat jobb och sommarjobb utan något större resultat. Jag trodde det skulle vara roligt att ta studenten...
 
Ska snart bädda ner mig framför någon film eller några avsnitt av The Mentalist. Låter som ett bra avslut på kvällen. Behöver rensa bort alla tankar och måsten. Återvänder till verkligheten i morgon. 

I tell people to be strong, knowing that I am the weakest person in the world

Det är så mycket som händer runt omkring mig nu. Jag orkar inte ens tänka tanken på vad jag måste göra för att ta mig ur det här. Jag säger hela tiden till personer att de ska vara starka, men själv är jag inte ens i närheten. Jag försöker varje dag att komma på någonting som kan motivera mig till att fortsätta framåt och bli klar med skolan, men jag finner det ingenstans. Allt känns helt jävla värdelöst. 
 
Om ni missat det, så smittade min pojkvän ner mig i söndags med någonting liknande magsjuka tydligen, har aldrig haft det förut och jag vet att någon gång ska vara första gången, men det var verkligen inte rätt tillfälle nu! Massvis i skolan som ska vara klart innan påsklovet & jag har ingen aning om hur jag ska hinna eller orka med det. Men nu ska jag bädda ner mig under täcket framför The Mentalist och så säger jag som min sjukgymnast säger: "Låt alla tankar, alla måsten, alla oroligheter komma, men låt dem också gå därifrån."

Och så var det min tur...

Silence is a girls loudest cry. You know she's really hurt when she starts ignoring you

The Big Bang Theory

Och så var jag helt ensam igen. Älskling mår mycket bättre idag, så hans pappa åkte den långa vägen hit för att hämta honom så han slapp åka tåg med tanke på omständigheterna, så nu är han på väg hem igen. Tråkigt, men ser fram emot nästa gång vi ses! ♥
Bestämt mig för att ta en pluggfri dag idag, så nu ska jag mysa ner mig i sängen med glass och titta på The Big Bang Theory som Pontus har laddat ner åt mig. Vilken snäll pojkvän jag har!
 
Du glömmer väl inte delta i tävlingen där du får välja en valfri vara från Evas Underklder? [länk]

En bild säger mer än tusen ord

En jobbig morgon

Älskling och jag ligger hemma och mår dåligt. Han har mått dåligt hela natten och det verkar som det är någon form av matförgiftning och magsjuka eller dylikt. Så han åker inte hem idag, utan stannar till i morgon, så får vi hoppas att det går över! Han får knappt i sig någonting och har ont, mår illa från och till & är helt orklös. Just för stunden ligger han och sover (med tanke på att vi har varit vakna sedan 5-tiden) och jag ska försöka få lite skolarbeten gjort innan han vaknar. Bara att hoppas på att jag inte blir smittad, för det har jag inte tid med...  Hoppas verkligen att han mår bättre snart! ♥

Stackars älskling...

Hemmamatch mot Modo

Idag är det dags för den tredje matchen mot Modo och jag, Pontus & Sis tänker bege oss ner till LLA för att kolla matchen. Jag har inte varit på en enda match sedan Färjestad BK firade 80 år, så det är verkligen dags att dra dit och heja på vårt älskade lag! Vi har redan vunnit två matcher, så nu tar vi och vinner den tredje idag och den fjärde i morgon så har vi slagit ut Modo. NU KÖR VI!

Min, bara min

Ska strax åka ner till stan och möta upp den här underbara killen vid tågstationen. Har saknat honom massor! Vet dock inte när han är framme då det är massa förseningar med tågen. Men han kommer väl fram förr eller senare, och då är det bara vi två. Kanske kollar på en film och bara njuter av varandras närhet. Distansförhållande kan vara riktigt jobbigt, men det är en underbar känsla när man vet att man snart kommer träffas igen. Det blir speciellt. ♥

Behöver tips på studentklänningar!

Ni vet ju att jag skickade efter den här klänningen för någon dag sen och idag fick jag hem den. Det är absolut inte min studentklänning! Den var extremt liten i storleken (passade varken vid bysten eller höfterna) och tyget var obehagligt. Rekommenderar den inte!
 
Så, nu behöver jag er hjälp! Som ni vet är inte klänningar min grej... Så är det någon där ute som vet en bra hemsida som man kan skicka efter snygga och bekväma klänningar ifrån som skulle kunna passa till studenten? Det får mer än gärna vara billiga klänningar, eftersom jag aldrig kommer använda klänningen mer än på studenten. Tack på förhand!
 
 
UPDATE: Glöm vad jag sa! Har hittat en jättefin och enkel studentklänning som passar perfekt! Och vet ni vad? Den kostade endast 50kr på H&M!! En billig och bra studentklänning för mig som aldrig mer kommer använda den. Perfekt!

Tar en tidig helg

Äntligen helg! Ska strax sticka iväg på ett litet möte, men sen är det helg! Ska försöka jobba på mitt projektarbete hela dagen, så jag kommer någonstans på det. Har fortfarande inte börjat på det och det ska vara klart den 12 april. Svarar inte på några frågor angående detta, det är personligt.
 

Glöm inte tävlingen där du får välja en valfri vara hos Evas Underkläder som du vill vinna. [länk]

Q/A - om tävlingen

Hej Alex! Ja, självklart går det att göra så! Om man däremot vill vinna en vara (alltså få den gratis) så ska man välja en vara för max 200kr. Men absolut, det går att välja en dyrare vara och sen betala det övriga utöver 200kr själv. Hoppas du fick svar på din fråga, annars är det bara att skriva igen!

Gimp

Sitter just nu och pillar lite med GIMP ihopp om att försöka lära mig någonting. Jag älskar ju att fixa designer och hemsidor, men sen jag slutade på JoHn Bauergymnasiet för över ett år sedan så har jag inte programmen längre. Så jag har laddat ner GIMP och försöker lära mig så jag kan fixa och trixa med designer sen! Älskar att pilla med designer och bilder, så jag hoppas jag lär mig något.
 
Någon av mina läsare som är bra på GIMP eller vet något annat bra program (förutom Photoshop) som man kan göra snygga bloggdesigner i? Kom gärna med tips! 

Illusioner

Studentklänning, check!

Min förhoppningsvis blivande studentklänning. ♥

Alla som känner mig eller har följt mig genom mina olika bloggar vet att jag hatar att gå i klackskor, tighta kläder och framför allt klänningar. Jag har inte kroppen för det helt enkelt. Men den 13 juni tar jag studenten, alltså om 92 dagar & det är någonting som jag ser fram emot. Det är speciellt. Så därför har jag nu skickat efter den här  klänningen från Nelly.com för bara 200kr! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, men förhoppningsvis gillar jag den när jag får på mig den. Jag kan ingenting om klänningar, men de som jag har frågat påstår att jag kommer att passa bra i den, så det kör vi på. Det finns många fina billiga klänningar på deras rea, men jag har svårt att hitta någon jag tror att jag kommer trivas i och som passar mina former, så som vid höfterna och bysten. Får hoppas att den här passar när jag får den för att leta efter en klänning till mig är inte lätt... 
 

Nytt iPhoneskal!

Fick hem ett litet paket idag och där i låg mitt egetdesignade skal på mig & min prinsessa! ♥
Skalet kommer från www.iPhonebutiken.se som säljer massvis med snygga & coola skal och tillbehör till iPhone. Det bästa är att man kan designa ett eget skal som är mer personligt än de vanliga skalen man har. Jag är jättenöjd med mitt skal och jag kommer inom en snar framtid ha ett skal till därifrån. Skalen är av hård plast och bilden har en riktigt bra kvalitet! Jag skulle varmt rekommendera er att skicka efter ett skal därifrån, personligen tycker jag att det är mycket bättre än på Caseapp som många beställer ifrån. Här får du riktigt bra skal som täcker alla synliga sidor på mobilen till riktigt bra pris! Dessutom har de en väldigt snabb leveranstid och det är ett stort plus!
 
Vill ni se fler bilder på skalet så kan jag självklart ordna det, bara släng iväg en kommentar. 

Leopardmönster är alltid snyggt

Blir ett litet snabbt inlägg såhär på morgonen. Ska strax åka till skolan och prata med kuratorn, därefter ska jag till sjukgymnasten och prata om ännu mer saker. Min sjukgymnast är mer som en terapeut för mig samtidigt som jag får massage. Har så svårt att öppna mig för inför människor, men hittills har det gått bra.
 
Glöm inte tävlingen där du får välja ut en valfri vara som du vill vinna. [länk]

Tävling - vinn en valfri vara för 200kr

Evas underkläder är en butik på nätet som har ett brett sortiment av underkläder i alla storlekar: A till K-kupa och XS till 7XL. Det finns både snygga, sexiga, söta och mer "vanliga" underkläder att välja mellan. Kanske har du svårt att hitta BH:ar i din storlek? Eller söker du efter det lilla extra? 
 
I samarbete med www.evasunderklader.se lägger jag upp den här tävlingen där ni kan vinna en valfri vara för max 200kr på deras hemsida! Man behöver inte ha blogg för att kunna delta!
 
Regler (obligatoriskt):
 • Gå in på www.evasunderklader.se och välj ut vad du vill vinna. (max 200kr och varan får inte vara på rea!)
 • Skriv en motivering varför just du ska vinna & glöm inte skriva din mejl så att jag kan nå dig om du vinner!
 
För större chans att vinna (valfritt):
• Gilla Evas underkläder på Facebook [länk]
• Följ mig på blogkeen [länk] Glöm inte skriva vilket nummer du blev som följare!
• Tipsa om tävlingen på din blogg och/eller Facebook! (Skriv med ditt Facebook-namn i kommentaren om du har tipsat där)

TÄVLINGEN AVSLUTAS 31 MARS!
 
[ENDAST TÄVLINGSBIDRAG I DET HÄR INLÄGGET, VAR SNÄLL OCH RESPEKTERA DET!
DIN KOMMENTAR KOMMER ANNARS ATT RADERAS DIREKT]

14 års vänskap ♥

Jag älskar dig ♥

Cookie dough

Efter att ha pluggat lite psykologi (okej, alldeles för lite) inför provet i morgon (improvissera kör vi på!) så avslutar jag nu den här helgen med att mysa ner mig i sängen med Ben & jerry's och The Big Bang Theory. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men... Det har varit en bra söndag! Jo just det, intervjun gick bra också!

Intervju & lunch

Blir ett litet snabbt inlägg nu, ska kila till bussen alldeles strax. Ska iväg på en intervju angående sommarjobb & sen ska jag möta upp Iggy för en lunch på stan. Mysigt! Hoppas intervjun går bra...

På dåligt humör

Jag är trött och irriteradIngenting har gått bra idag och mitt humör ligger på botten. Fick en del gjort i religion men inte så mycket som skulle ha gjorts. Inte ens i närheten. Inte heller har jag pluggat till psykologiprovet på måndag. Var meningen att jag skulle gått till affären och fixat smått och gott till melodifestivalen ikväll, men jag är varken på humör för att gå dit eller ens se programmet. Får se hur det blir. 

Vi är aldrig så vilsna att änglar inte kan hitta oss

Igår, den 8 mars, var det din begravning. Det var en riktigt fin begravning och det var många närvarande som sörjde, gav dig rosor, tände ett ljus & sade någonting fint vid din kista. Din man, din dotter, din mamma & Sören, din släkt, vi på Mickes sida, dina arbetskamrater och dina vänner. Alla önskar dig evig lycka & vi hoppas att du har det bra där uppe nu. Du var en stark kvinna, en kvinna som kämpade in i det sista, som har lidit mer än många andra. Men tillslut gick det inte längre, sjukdomen tog över. Men alla vi vet att du har det bättre nu, nu är du smärtfri och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vila i frid. ♥

No problem can't be solved from the same lever of consciousness that created it

En liten energikick såhär mitt på dagen

Är genomförkyld och har varit det ända sen jag kom hem från utomlandsresan. Typiskt. På grund av att jag inte mår så bra så skippar jag sista lektionen och drog hem istället. Har fått en hemtenta i religion, ska skriva en åtta sidors uppsats om kristendomen, så nu har jag laddat upp med Red Bull sugarfree & ett äpple för att försöka klara av några timmars plugg. Intressant, vet ni varför? För jag förstår inte ett skit av någon religion överhuvudtaget. Men det här fixar vi! Kan väl inte vara så svårt... eller?

Vistaflor Maspalomas

Gran Canaria ♥

Stora planer på gång

Jag och denna sköna grabb, som för övrigt är en av mina bästa vänner, håller just nu på att planera en liten resa till våren, förhoppningsvis i maj. Det är en ny idé vi har kommit på. Båda är fotointresserade, så vi tänkte resa någonstans, bo där några dagar & fota och bara njuta av våren. Får se hur det blir! Vi håller på att planera lite smått bara så som att välja vart vi ska åka och vad vi ska fota & göra. Det andra får vi planera lite längre fram. Om det här lilla projektet blir lyckat, så kanske vi gör det någon mer gång. Riktigt roligt!

I know you got a lot of your mind, but it won't be long. It always get better

Halvt på fötter igen. En händelserik dag kan man säga att det har varit, eller ja, den delen då jag vann en quiz-tävling utan att egentligen kunna en enda fråga på hela quizzen & istället bara ringade in några svar som jag tyckte såg fina ut. Utöver det så har jag varit på universitetet och kikat på lite folkhögskoleutbildningar bland annat. Ganska onödigt för min del då jag redan har bestämt mig för att inte plugga eller jobba i Karlstad, utan söka mig utåt istället. Mina planer för tillfället är att plugga eller jobba utomlands. 
 
Efter att jag varit och kikat på psykologiutbildningen drog jag mig vidare till stan för att plugga inför psykologiprovet som är på måndag. Vilket sammanträffande. Där träffade jag Jeanette & hjälpte henne söka lite sommarjobb och hittade lite jobb som skulle passa mig till och med. Där ser man. Nu däremot ska jag gå igenom lite bilder från resan och försöka fixa med en ny design. Vill fräscha upp det lite här på bloggen när jag ändå ska lägga in nya och fräscha bilder. På tal om det är tröjan på bilden ny också. Ni kommer att få se det i ett annat inlägg där jag visar upp fler nya saker. 

What you see is never what you get

Jag är halvt död & mina tankar och känslor ligger på botten. Jag vet inte vad det är med mig, vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag mådde så bra under resan, det är flera år sedan jag mådde så bra. Men att komma hem och inse att vardagen i mitt liv egentligen består av någonting helt annat var ungefär som jag förväntade mig. Det är bara att inse att jag behöver hjälp. Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt. Men det sägs att tiden läker sår, så det är bara att vänta på att vinden ska vända. Vänta på att jag ska känna mig älskad och betydelsefull igen. Inte känna mig så ensam. Den dagen kommer. Kanske inte snart. Men den kommer.
 
Mitt humör är på botten & jag har ingen ork för någonting. Kanske beror det på känslan av att komma hem igen eller kanske beror det på all press och stress som uppstår när det bara är 101 dagar kvar till studenten. Jag tänker i alla fall spendera min tid i sängen med massor av The Big Bang Theory. Precis så såg min dag ut igår också. Har inte ens orken att äta. Men ska ta och samla kraft idag, så jag orkar med morgondagens sysslor och måsten. Jag har ännu inte tagit tag i att kolla igenom bilderna från resan, även om det är ovanligt lite bilder för min del. Ska försöka orka med det ikväll eller i morgon. Lovar er att visa bilderna så fort jag är på fötter igen! 
 
Jag kan fortfarande inte komma åt några blogg.se bloggar & kan därför inte svara på era kommentarer förutom i mitt eget kommentarsfält, vilket är väldigt tråkigt. Vet heller inte om det beror på min dator eller om det är blogg.se som krånglar igen, men jag hoppas att det löser sig snarast. 

Lördagsmys framför Mello

Tänkte först lägga upp en bild på allt gott som vi tänkte äta ikväll till Melodifestivalen, men ångrade mig i samma stund då ljuset är så dåligt. Nu sitter vi bänkade och väntar på att Melodifestivalen ska börja! Själv tycker jag att det har varit riktigt dåligt i år, men eftersom andra chansen visas från LLA i Karlstad så är det en självklarhet att jag & sis ska titta. 
 
Är det bara jag som inte kommer in på någon blogg på blogg.se? Inte ens min egen kan jag se... Genom mobilen kan jag, men inte via datorn. Ser att statistiken är hög, så det kanske bara är min dator som inte vill klicka sig in på bloggarna? På grund av detta kan jag alltså inte svara på era kommentarer. Förhoppningsvis är det bättre i morgon. Annars får jag kontakta blogg.se & fråga vad som är fel.

Back on track

Hej på er igen! Nu är jag tillbaka i kyliga Sverige efter att ha varit i underbara Gran Canaria en vecka. Känns väldigt trist att vara tillbaka i snön och kylan, men det var absolut inte sista gången jag åkte till Maspalomas! Jag mår bara bra & har haft det hur bra och skönt som helst. Huvudvärken har legat nere hela resan, vilket var otroligt skönt eftersom det var flera år sedan jag mådde så bra under en lite längre tid. 
 
Har tagit massor av bilder & tänkte visa några av dem i enskilda inlägg. Ifrån första dagen visar jag bilder och berättar om just den dagen, andra dagen visar jag bilder på vad vi gjorde då & berättar lite kort om den osv. Jag låter mest bilderna får tala för sig själva, men kommer självklart skriva en liten text till inlägget & bilderna. Bra va? Ska fixa och trixa med en ny design också så det blir fräsch och nice!
 
Men nu ska jag göra mig i ordning & sticka ner till Bergvik och fika med Sis. Ska packa upp resväskan och fota allt jag har köpt också. Städa måste också göras. Så jag har en hel del att fixa idag, ska försöka hinna svara på era underbara kommentarer också! Mycket som måste fixas, men så är det att vara tillbaka till det normala.