Min önskelista #2

Linnen - Gina Tricot | Ralph Lauren parfym nr2 | Klocka (ceriserosa!!) - Ur&Penn | Love generation kit - Lindex | En snygg stor plånbok (plånboken på bilden är från Accent)
 
Här finner du första delen av min önskelista -> LÄNK 

Hallucinationer som återkommer; har det hänt dig också?

Den här natten har varit den hemskaste på länge, hallucinerade igen och det var så sjukt hemskt! Kanske ingen riktig hallucination, men någonting åt det hållet. De andra två gånger jag hallucinerat har det handlat om samma sak; du "drömmer" att du är precis där du är och när du slår upp ögonen för att vakna så känner du att du är vaken, du kanske går upp, går för att dricka vatten eller något. Men det är alltid något som inte stämmer, och då inser du att du fortfarande "drömmer", så du bestämmer dig för att öppna ögonen igen, och då ligger du fortfarande på samma plats i sängen som du gjort hela tiden. Du kommer ingenstans, för du vet inte vad som är verkligt och inte verkligt. Hur du än gör, så slutar det alltid med att du ligger i sängen i samma ställning som du somnade. Du kommer aldrig ur det. Du blir rädd och chockad, du försöker skrika eller slå med armarna, men det kommer inget ljud, det gör inte ont när du slår i någonting. Du skriker allt vad du orkar, men ingen kan höra dig, för du är fast där. Spelar ingen roll om det ligger en person bredvid dig, den märker inte, för det här är i "din egna lilla värld".  
 
Du ser dig omkring och du ser en död person eller ett farligt djur som försöker attackera dig eller ta dig någonstans. Antingen flyr du eller så slåss du, men det slutar alltid med att du förlorar. Antingen blir du bortförd eller så hinner de i kapp dig, dödar dig eller hotar med att döda dina nära och kära. Du blir chockad, vet inte vad du ska göra. Du hoppas att allt är en hemsk dröm och du försöker öppna dina ögon. Lyckas du, så ligger du där, i sängen i den ställning du somnade i. Och sen börjas det om. 
 
Har ni sett filmen Triangle? Det här är något liknande som sker i den filmen, att filmen börjar om hela tiden så efter 20min i filmen så vet du redan vad som kommer hända. Vid någon punkt i filmen så börjas allt om, samma saker händer, och sen börjas det om igen. Snurrig film med andra ord. 
 
Nu vill jag veta om det är någon av er som upplevt hallucinationer? Det jag berättat här ovan är det som händer mig när jag hallucinerar. Kan det vara bieffekter av mina mediciner? Eller är det något psykiskt fel på mig?

Vägen som du går kan både bära och brista

När lögnen blir till sanning, vad tror man på då? Och när kartan är borta, vilken väg ska man gå? Har du ångrat saker som du har sagt någon gång? Ständiga tankar som bränner gång på gång. Allt kommer fram när du står där på slutet. Ordet "förlåt" bara ekar i huvudet. Så förstår du när du står där, och dagen blir den sista. Att vägen som du går, kan både bära och brista.

Jag tänker på dig, jag tänker på mig, jag tänker på vad vårat förhållande gjorde med mig

Filmtips: Final Destination

TÄVLING: Vinn rabattkod värde 75kr

Nu så är det snart december månad och snart jul, och vad passar då inte bättre än en liten tävling! Har fått äran att tävla ut en rabattkod på 75kr i samarbete med Beccadesign.se. Nu kan ni passa på att vinna en julklapp till dig själv eller någon annan? Kanske din syster, din bästa vän eller din mamma? Tävlingsreglerna är enkla och du behöver inte ha blogg för att kunna delta!
 
Tävlingsregler: (obligatoriskt)
Gör minst två saker av det här:
- Följer Becca Design på Instagram (länk)
- Följer Becca Design på Facebook (länk) (eller "gillar" någon produkt i butiken)
- Följer Becca Design på Google+ (länk)
- Bloggar och tipsar om tävlingen och länkar till www.beccadesign.se
- Prenumererar på Becca Designs nyhetsbrev (länk)
 
+ Extra chans att vinna: [extra lott på varje sak ni gör]
- Följ mig på Instagram (länk)
- Följ mig på Blogkeen (länk
- Följ mig på Facebook (länk)
 
Kommentera sedan detta inlägg och berätta vilka saker du har gjort! Glöm inte skriva ditt namn och din mejladress! Om du gör något för extra chans, så skriv vilket nummer du blev!
 
Tävlingen avslutas 14 december kl 23:59
Vinnaren kontaktas via mejl någon dag efter.
 
Lycka till! 
____________________________________________________________________________________________________________
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Jag har dragit en vinnare och jag kommer kontakta denna inom kort.

Tough times shake you, but they make you

Jag älskar den här t-shirten! Lite tight vid höfterna på mig, men det spelar ingen roll. Den är så sjukt skön! Och jag älskar det fina halsbandet som sitter på, snyggt med accessoarer. Den kommer från Gömda Juveler Fashion. Kom ju på att jag inte visat den än.
 
God morgon, förresten! Hade en riktigt jobbig dag igår och natten ännu värre, men idag mår jag lite bättre. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, har så svårt att ta till mig allt och jag vet oftast inte hur jag ska hantera situationerna. Det är jobbigt att gå igenom det ensam. Men idag ska jag försöka att inte tänka så mycket på allt som hänt. Idag kommer min kusin hit, det var riktigt längesen vi träffades, minns inte ens när det var. Men han stannar här hela helgen, nice!
 
Ni glömmer väl inte bort tävlingen som jag har igång där hela 5 stycken vinner ett presentkort? Kika in och anmäl dig HÄR

Story of my life...




Livet har många olika kapitel. Ett dåligt kapitel betyder inte att boken är slut


God morgon! Det märks att det är vintertid nu, inte nog med att mörkret faller tidigt på dagen, nu är det kolsvart ute när man vaknar också. Kul. Nu har jag i allla fall kommit till work for you, går ju bara två gånger i veckan nu, skönt! Slutar kl 13 också, jag klagar inte, heh. Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt, har inte ork eller lust att göra så mycket. Går igenom en jobbig period nu, så jag ska bara försöka vila upp mig så jag kommer på fötter igen. Personen jag behöver mest just nu är den som bryr sig minst...

En själ fångad fast bakom galler

Jag vet inte vart jag ska börja. Det som förut var en trygghet är nu det som sårar mig. Alla gånger jag offrat mig själv, alla gånger jag riskerat mig själv för någonting jag hoppats på och trott på. Det har vänt sig emot mig. Alla löften du gav mig svider i min själ. Jag vill så mycket och jag har gett så mycket för det här, men det känns meningslöst. Det känns som ju mer jag kämpar, desto mer blir jag sårad. Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå. Du vill inte lyssna på mig. Jag antar att det inte spelar någon roll längre, att du har slutat bry dig helt. Jag försökte verkligen, försökt berätta för dig. Jag önskar bara att jag hade förstått det lite tidigare, att du inte vill det lika mycket som jag. För då hade jag aldrig satsat så mycket, riskerat så mycket.
 
Känner mig lurad och utnyttjad. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag önskar att allt hade varit annorlunda. Att det här året skulle vara annorlunda. Men jag har nu förstått att man aldrig ska satsa allt man har, för då slutar det med att man är själv lämnad med ingenting. Det är lätt att vara efterklok antar jag...

En tidig novembermorgon

Hösten är garanterat över nu.::


God morgon! Vill börja med att säga fyfan vad kallt det är ute! Det är 7 minusgrader just nu och älven har frusit till is. Nu är det inte höst i alla fall. Är på väg till work for you, ska på studiebesök på NWT (Nya Wermlands-tidningen), ska bli roligt att träffa alla igen, praktiserade ju där förra hösten. Efter studiebesöket så är det praktiksök som gäller. Slutar i alla fall tidigt idag, skönt! 

Varför ska jag berätta när du inte bryr dig? Varför ska jag ens försöka få dig att förstå...

There's a danger in loving somebody to much and it's sad when you know it's your heart you can't trust There's a reason why people don't stay where they are, sometimes love just ain't enough...

A person who truly loves you is someone who sees the pain in your eyes, while everyone else believes in the smile on your face

God morgon! Startar den här veckan med en liten sovmorgon och en god frukost bestående av vaniljyoghurt toppat med hallon, havregryn och kokos. Mums! Ska äta frukosten medan jag tittar på ett avsnitt av The O.C, har precis börjat på tredje säsongen, heh. Sen ska jag duscha och göra mig i ordning, ska ner till stan idag också och fotografera nya plagg. Passar på när vädret är perfekt och när min syster är ledig! Just ja, senare i eftermiddag ska jag gå på ett viktigt möte också, helst ett möte jag vill slippa...

I think I'm afraid to be happy because whenever I do get happy, something bad always happens

Nu är den här, sista kvällen på veckan. Jag är både lättad och inte lättad för det. Det har hänt mycket under veckan och det har varit riktigt jobbigt. De människor man bör känna sig trygg med har totalt svikit mig och trampat på mig. Skönt att veta att veckan är över, mindre skönt att veta att det inte gör någon skillnad, trots ny vecka i morgon. 
 
Ska avsluta kvällen med att titta på The Mentalist som börjar kl 20:00 på tv3, därefter blir det Johan Falk-filmen som börjar direkt efter på tv4. Ska mysa ner mig med te och fruktsallad i min ensamhet. Med bara tankar och känslor som sällskap. 

Snyggt med brodering

Fick hem det här ursnygga linnet för ett tag sen, men har inte hunnit visa er det än. Linnet kommer från www.gomdajuveler.se och det finns andra snygga linnen på hemsidan som liknar detta också. Gillar det fina smycket som är på framsidan och den snygga broderingen som är på baksidan. Tyvärr är linnet rätt kort och liten i storleken. Min syster var snäll och ställde upp som modell.

If you really want to love, you must learn how to forgive

Usch, fy vad kallt det är ute! Vill helst bara stanna inne hela vintern, haha. Jag ska om ett tag sticka ner till stan för att fota några nya plagg jag fått hem, har inte hunnit med det tidigare då jag haft mycket för mig. Ni som följt mig ett tag vet att jag inte är så förtjust i att visa upp plagg genom att bara ta en snabb bild på det eller i spegeln, så jag försöker alltid hitta nya miljöer att fota i. Idag ställer sis upp som modell, stackars henne, hon kommer ju frysa ihjäl, haha! 

Lugn dag full med serier

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår, men åkte hem ganska tidigt. Idag har jag en sån dag då ingenting duger och allt är bara jobbigt. En dag jag tänker på mitt förflutna och mår dåligt över det. Ska spendera dagen i sängen och titta på The O.C hade jag tänkt, har precis gjort i ordning en god fruktsallad som jag tänkte mumsa på också. Svarar på era kommentarer senare!

You and I are sisters - always remember that if you fall I will pick you up, as soon as I finish laughing

Bild från Gran Canaria. Ta mig tillbaka. Drog och handlade lite smått och gott efter jag hade slutat och nu har jag precis duschat och ska strax börja göra mig i ordning, kör på myskläder ikväll! Sen drar jag hem till sis där vi ska äta god mat (kycklingfilé, pommes & pepparsås, så jävla gott!), titta på Idol tillsammans och mysa ner oss med lite efterrätt. Nice!
 
Har inte träffat sis så mycket på sista tiden. Hon jobbar och jag går på work for you. Väldigt tråkigt faktiskt,  innan träffades vi hela tiden. Hon brukade vara hos mig varje helg, men nu går det ju inte, så jag brukar oftast få vara själv..  Vi får försöka träffas så ofta vi kan och ta vara på stunderna helt enkelt!

Tips på snygga leggings

LÄNK 1 / LÄNK 2 / LÄNK 3 / LÄNK 4  / LÄNK 5 / LÄNK 6
 
När jag frågade er vad ni ville att jag skulle tipsa om så var det några som ville att jag skulle tipsa om snygga leggings, så nu har jag gjort ett litet collage med leggings som jag tycker är riktigt snygga! Passar både till vardags och fest, perfekt ju! Min favorit är självklart nummer 2 eftersom jag älskar leopardmönster, men nummer 4 är också riktigt coola. Har ni någon favorit?

I don't need it to be easy, I need it to be worth it

Fredag idag, najst! Är på work for you till kl 14, sen bär det av hemåt för att fixa lite stuff och göra mig i ordning. För ikväll ska jag ha fredagsmys med sis, god mat, gott att dricka och Idol. Kan inte bli bättre! 

Min önskelista #1

 
Färgade linser - Partaj | Victoria Secret bodymist - Nordicfeel.se | Presentkort | Celine Dion kit - Lindex
Samsung galaxy Express vit - Elgiganten |
 
Jag har alltid svårt för att komma på vad jag önskar mig i julklapp. Men eftersom många i min närhet läser min blogg, så tänkte jag göra inlägg ibland med saker som jag önskar mig. Smart där Babustyle! Har ni gjort någon önskelista än?

Min lilla Bebis

Här är en bild från förra vintern som jag tog på Bebis samtidigt som jag tog dessa bilder. Jag älskar kontrasten mellan vitt och svart, i denna bild Bebis och den vita snön. Det är riktigt svårt att få honom på bild eftersom han hatar kameran och mobilen, men om man har tur så kan man få några bilder i alla fall. Hur gammal tror ni att han är?
 

Springer runt på stan


Hello readers! Det börjar bli riktigt kallt ute nu, invigde faktiskt min vinterjacka idag! Brukar inte börja såhär tidigt med det, men idag behövdes det verkligen. Slutade kl. 12 idag, skönt! Sen åkte jag till stan för att luncha med sis och nu går vi runt och kikar i affärer. Kollar efter lite julklappar oså, så jag vet vad jag ska köpa när jag väl ska julshoppa med sis som vi gör i mitten av december varje år. När jag kommer hem ska jag lägga mig under täcket med en kopp te och titta på the O.C. Mys! 

You and me together through the days and nights. I don't worry cause everything's going to be alright

Just because my eyes don't tear, doesn't mean my heart doesn't cry. And just because I come off strong, doesn't mean there's nothing wrong

Det har varit en riktigt jobbig dag med många tankar och känslor. Var hos min terapeut i morse och det gick inte särskilt bra. Inte bra alls faktiskt. Sen har dagen bara fortsatt i samma spår. Så sen jag kom hem har jag bara grävt ner mig under täcket och tittat på The O.C. Ska strax ta ett varmt bad och sen fortsätta titta på serien. Och vänta på bättre tider. 

TÄVLING: Vinn presentkort på Canvas Of Sweden

Ni vet den fina canvastavlan jag fick hem från Canvas Of Sweden förra veckan som jag visade i det här inlägget? Många av er tyckte att det var fint och nu har jag fått äran att tävla ut fem stycken presentkort som ni kan köpa fina canvastavlor för! Jag kommer alltså att utse fem vinnare i denna tävling! Hur nice är inte det!? 
 
1.a pris: 300 kr presentkort
2.e - 5.e pris: 100 kr presentkort
 
För att delta: 
Svara på frågan: Varför tror du Canvas of Sweden kan lova 100% Kundnöjdhet till sina kunder?
»Svaret kan du hitta på deras nisch Canvastavlor om du vill vara delaktig.«
Motivera varför just Du ska vinna!
 
Tävlingen avslutas 3 december kl 23:59 och vinnarna kommer att kontaktas via mejl.
Så glöm inte skriva din mail när du kommenterar!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnarna presenteras i ett nytt inlägg och kontaktas därefter via mejl!

Tomorrow is a new day

God kväll! Tror jag håller på att bli sjuk. Sen jag kom hem har jag bara legat under min varma filt och tittat på The O.C. Fryser ihjäl, det är så sjukt kallt! Nu ska jag titta på ett avsnitt av The O.C och göra i ordning mitt favorit te med smak av strawberry cupcake innan jag ska försöka sova. Har ni testat den? Riktigt god faktiskt! 
 
Vill också tala om att det kommer upp en tävling på bloggen i morgon kl 12:00, missa inte den! Hela 5 vinnare kommer att utses, så chanserna är väldigt stora!

Det är någonting speciellt med personliga tavlor som hänger på väggen

Förra veckan fick jag hem den här fina canvastavlan på min hund som pryder min vägg i mitt rum. Tavlan kommer från canvasofsweden.se och jag är jättenöjd! Den har jättebra kvalitet och framför allt är den personlig. Kommer absolut skicka efter därifrån fler gånger! Tavlan är 60cm x 40cm.
 
Canvas of Sweden förknippas oftast med konst, design och heminredning. De är specialiserade på att skapa personliga och unika canvastavlor. Det finns många bra saker; det är snabb leverans, de har fina motiv i många olika kategorier, man får själv välja mått på tavlan, välja om man vill ha med en kilram till tavlan som man kan montera ihop själv eller om man vill ha den färdigmonterad. Genom att välja bild, mått och om man vill ha kilram, så kan man också kolla hur mycket det kostar, så man inte får några överraskningar. Men det jag tycker är allra bäst är att man kan skicka in sin egen bild och få hem den som tavla. 
 
Här kan man faktiskt göra någonting åt alla bilder som man tar. Varför inte hänga upp en canvastavla på ditt husdjur eller dina barn? Eller en bild som väcker minnen från den där speciella semestern med familjen eller den där roliga dagen med dina vänner? Alla kan ha fina minnen på datorn eller i skrivbordslådan, men det är någonting speciellt att kunna hänga upp det på väggen! Nu vet jag i alla fall hur jag ska inreda min lägenhet när jag flyttar hemifrån.
 
Psss! Nu har de ett suveränt hösterbjudande där du får fri frakt när du skickar efter dina tavlor! Ange rabattkoden Fri2013 för att ta del av erbjudandet.
____________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Här är orginalbilden
 
 

Dear monday, I want to break up. I'm seeing tuesday and dreaming about friday. Sincerely, it's not me, it's you

Vill börja veckan med att säga tack för era kommentarer på bloggen, blir alltid lika glad när jag kikar in och ser att ni har skrivit massor av fina kommentarer. 
 
God morgon! Måndag igen, ny vecka och nya tag. Nu drcker jag en kopp varm choklad och ska strax ta tag i dagens måsten. Ska skriva en handlingsplan och mejla några av företagen jag träffade förra veckan. Sen ska jag fixa lite annat stuff också. 

Min, bara min



God kväll! Jag har haft en helt fantastisk helg med min underbara. Vi har tittat på massa filmer, ätit ute, bakat daimmuffins och haft bakkrig, ätit godis och bara myst. Längesen jag mådde så bra! Längtar redan tills vi ses nästa gång. Har precis lämnat av honom vid tåget och nu ska jag hem och mysa ner mig med lite godis framför The O.C. En otroligt bra serie faktiskt. Sen ska jag nog se The Mentalist som går på tv ikväll. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft och hoppas ni får ett bra avslut på den här veckan! 

Bakkrig!





Kvalitetstid med hjärtat


Hej på er! Efter att ha hämtat hjärtat vid tågstationen igår så åkte vi hem och tittade på film. Idag tog vi en lång sovmorgon och nu är vi på väg ner till stan en sväng. Får se vad vi hittar på. Lite senare ska vi baka och ikväll ska vi mysa med godis och god mat framför en bra film eller serie. Mysigt! 

Filmtips #5

A simple Hello could lead to a million things

Äntligen fredag! Den här veckan har varit riktigt seg och det ska bli skönt med helg nu. Men innan jag tar helg har jag några företag att kolla upp och förhoppningsvis skicka iväg någon ansökan. Sen ska jag iväg på en föreläsning om att jobba utomlands. Slutar runt 15-tiden idag och då ska jag hem och fixa lite stuff, för ikväll kommer hjärtat hit. Saknar honom såå mycket! ♥

I am broken

Nine out of ten people who change their minds are wrong the second time too

God morgon! Vaknade med febervärk i hela kroppen och ont i halsen, så jag stannade hemma från Work for you idag och ska försöka gå i morgon istället. Idag ska jag bara ta det lugnt, titta på serier och dricka massor med te. Det ska nog hjälpa lite. Kanske ska börja titta på The O.C? Har fortfarande inte börjat på den serien än, hah. Ska hämta ut ett paket senare också, spännande!

Tips på julaftonsklänningar

LÄNK 1 / LÄNK 2 / LÄNK 3 / LÄNK 4 / LÄNK 5 / LÄNK 6
 
Det var många som gillade mitt inlägg om tips på nyårsklänningar, så jag tänkte tipsa er om julaftonsklänningar också. Vissa gillar att klä upp sig mycket på julafton och andra vill bara ha någonting enkelt, så jag gjorde ett litet collage med blandade klänningar. Min favorit är nummer 2, men nummer 3 och 4 är också stora favoriter. Har ni någon favorit?

The best way to succeed in life is to act on the advice we give to others

Hej på er! Jag har precis varit på speed dating med många olika företag och det gick mycket bättre än vad jag trott. Det var inte alls lika farligt som jag hade förväntat mig och jag lämnade in mitt cv och presenterade mig för flera olika företag. Så nu är det bara att hoppas! Just nu sitter jag på Work for you och söker ett spontanjobb. Är dock riktigt trött så jag hoppas att dagen går fort.
 
Har ni varit på speed dating någon gång? Alltså när man träffar många olika arbetsgivare på ett och samma ställe och man har ca 5-6 minuter på sig att presentera sig och visa upp sig för företaget?
 
 

I see you every damn day and I can't helt wondering why you look so good, but I ain't ever seen you smile

Skaffa dig en egen Boo

Det här är äkta nostalgi! Minns ni Tamagotchi som man hade när man var liten och tog hand om ett litet liv? Nu finns något liknande för Android och iPhone som man kan ladda ner. Hur nice!? Man matar den, tvättar den, leker med den genom att spela olika spel etc. Man kan köpa kläder till den och göra den så personlig man vill. Man får till och med döpa den! 
 
Jag personligen älskar den här appen, just för att det väcker så många minnen. Finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android, så vill du ha ett eget litet liv att ta hand om så skaffa dig en egen My Boo! :)

Medina på scen

Ber om ursäkt för halvtaskiga bilder. Jag hade med mig fel objektiv och hade fel inställningar på kamrean. Något jag lärt mig av till nästa gång. Någon mer än jag som lyssnar på Medina?

Normal is overrated


Jag tänker avsluta kvällen framför House. Är så arg och besviken på mig själv. Jag kan inte svara på en enda intervjufråga, får smått panik och allt blir fel. Varför ska det vara så jävla svårt?! Blir så trött på allt. Lämnar verkligheten och tar nya tag i morgon. Skitdag. 

Det är svårt att välja hårfärg

Jag måste bara säga att shit vad jag saknar de rosa slingorna jag hade för drygt två år sedan. Många av er vet hur många hårfärger jag har haft; blond med lila slingor, blond med rosa slingor, brun med ljusa slingor, blond med brunt underhår, lila, röd, röd/brun är bara några av alla färger jag har haft. För tillfället är jag blond sen några månader tillbaka. Men jag trivdes riktigt bra i de rosa slingorna, tyvärr så försvann färgen efter bara tre tvättar, tråkigt! Funderar på att ha rosa slingor igen, men är inte säker...
 
Har ni någon hårfärg ni trivs riktigt bra i? Eller finns det någon färg ni skulle vilja färga men inte vågar? Tell me, vore kul om ni ville dela med er! Någon kanske har haft en hårfärg den aldrig skulle färga igen? 

En fråga till er

Life is pain! I get up in pain, I go to work in pain! Do you know how many times I've thought about giving up? How many times I've thought about just ending it?

God morgon! Startar den här dagen med ett läkarbesök på sjukhuset. Jag hoppas att min nya läkare skriver ut nya mediciner och gör någonting så att utredningen går framåt. Just nu är jag utan mediciner eftersom de jag tog inte hjälpte och då kände jag att det var onödigt att ta dem. Ska höra med honom om jag kan gå tillbaka till de mediciner jag hade innan. Anfallena kommer allt oftare och huvudvärken är ofta extrem. Jag har fått reda på att min sjukdom blivit värre och att något måste göras snart innan det är försent att göra någonting åt det. Jag är mest rädd. Rädd för två saker; att min nya läkare inte kommer att förstå hur allvarligt det har blivit och för att det bara kommer bli värre...

När hela världen är emot dig, vill jag finnas där

Snabba ryck är det som gäller


Blir ett litet snabbt inlägg nu, sitter på bussen ner till stan för ett litet fotouppdrag. Jag ska försöka skynda mig så att jag hinner hem till The Mentalist som är på tv ikväll och därefter avslutar jag veckan med Johan Falk-filmen som börjar direkt efter. 

Tips på nyårsklänningar

LÄNK 1 / LÄNK 2 / LÄNK 3 / LÄNK 4 / LÄNK 5 / LÄNK 6

Det börjar närma sig slutet på vårt år och jag vet att många har svårt att hitta kläder att ha på sig då, så jag har satt ihop ett litet collage med några fina kläninngar som man kan ha på sig på nyår. Min favorit är nog nummer 5, jag älskar när det är djupt i ryggen, så snyggt! Har ni någon favorit? :)

Your worth consists in what you are and not in what you have

God morgon! Först och främst vill jag bara säga tack för alla era fina kommentarer och vad roligt att ni gillar designen! Blir alltid lika glad av att läsa era kommentarer! Okej, nu till inlägget. Minns inte riktigt vad jag skulle skriva, men får väl komma på något nytt, haha... Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig, har en vecka framför mig med läkarbesök, jobbsök och möten. Så jag ska träna lite på intervjufrågor inför speed datingen och bara titta på serier. Och fira pappa med lite fika. Låter som en ganska bra söndag. Men nu ska jag starta dagen med lite frukost och de senaste avsnitten av Pokémon!

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth

Har en hemsk huvudvärk som sitter i och som inte vill ge med sig. Ska tända ljus och bädda ner mig framför House med en god fruktsallad och hjärtat som sällskap på sms. House är den absolut bästa serien enligt mig och många av er vet varför. Men finns det någon av mina läsare som också älskar House, eller vad har ni för favoritserier? Tell me.
 
Visste ni förresten att de flesta rubriker i min blogg är citat från Dr. House?

Ny och fräshare design

 
Nu är den nya designen på plats! Ett stort tack till Adaras som skickade koderna till denna gratisdesign! :) Jag har gjort om den en hel del, så nu är den mer jag. Men grunderna till designen är hennes. Är riktigt nöjd faktiskt, men vi får se hur länge headern blir kvar och färgerna, haha. Vad tycks? :)

You train people how to treat you by how you treat yourself

God kväll! Har suttit och fixat med den nya designen hela kvällen, är snart färdig med allt. Har bara lite småfix kvar så som typsnitt osv. Kommer nog upp i morgon, så håll utkik! Nu ska jag mysa ner mig framför Idol med lite godis och dricka. Jag vet att jag inte har svarat på era kommentarer på flera dagar, har haft fullt upp. Men uppskattar varenda en och blir alltid lika glad!

Vi tar ett sista minuten plan, bara du och jag

Pics från Tusen & En Natt

Här ovan ser ni lite pics från kvällen i Mitticity-gallerian. Det var temat Tusen & En Natt som Mitticity hade i samarbete med Medina. Det bjöds på te och baklava, man kunde träffa en spådam, vara med i tävlingar och shoppa med rabatter i butikerna i gallerian. Trots att jag bara var där i lite mer än en timme så var det en mysig stund. Någon av mina läsare från Karlstad som också var där?  :)

Medina i Karlstad


Är på väg hem nu, har varit i stan och träffat Medina som spelat i stan idag. Eller träffat och träffat - smygfotat och lyssnat på deras sköna låtar, heh. Underbara grabbar! Hade med mig kameran, så jag ska gå igenom bilderna när jag kommer hem. Håll utkik! :) 

Ny design på G

Håller på att fixa och trixa med en helt ny design till bloggen. Här ovan är en liten sneak peak på designen, jag är dock långt ifrån klar. En header ska fixas och saker skall läggas till osv. Den kommer bli lite annorlunda, inte vad ni är vana att se här. Spännande!

Vad jag gör är inte vad jag borde göra

Jag borde egentligen sitta och träna på intervjufrågor eftersom jag ska på speed dating nästa vecka. Jag har aldrig varit på någon intervju förut, så jag har en hel del att öva på inför det. Men istället sitter jag och letar efter ny design till bloggen och camar med Calle! 
 
Har så extremt ont i huvudet så ska nog avsluta kvällen med lite House om en stund. Får ta tag i intervjuerna en annan dag helt enkelt, när det finns någon som vill öva med mig. Ganska meningslöst att prata med sig själv.
_________________________________________________________________________________________________________________________
 
UPDATE: Har sett att många frågat varför jag ska på speed dating. Det kallas speed dating när man är på olika snabbintervjuer, så jag ska alltså inte dejta. Jag ska på många olika snabbintervjuer ang jobb. 

En söt topp

Förlåt för halvkassa bilder, det fick bli en snabb fotografering eftersom kameran naturligtvis skulle dö. Fick i alla fall hem det här fina linnet från gomdajuveler.se för ett tag sen, har bara inte hunnit visa det än. Den är väldigt enkel och passar till både jeans, mjukisbyxor och leggings. Den har också små rosetter vilket gör den väldigt söt och den är lite djup i ryggen, perfekt sen på sommaren! Dessutom är den väldigt färgglad och livar upp stämningen nu när det börjar bli dystert ute. Klicka här för att komma till deras fantastiska hemsida!

Julshoppa nu, betala i februari

Tänkte bara tipsa er om att Gömda Juveler Fashion just nu har så att man kan julshoppa nu och inte betala förrän i februari. Perfekt nu när det närmar sig jul och man har lite dåligt med pengar så här i slutet av året. Klicka här eller på bilden för att komma till deras hemsida.
 
Påminnelse: Ni glömmer väl inte den stora rean de har igång? Och att du får 250kr rabatt när du handlar för minst 800kr och anger rabattkoden BERGLUNDTHERESE i kassan? Perfekt nu när man ska julhandla!

Rösta på mig om du gillar min blogg

Jag blev utnämnd till en av finalisterna som veckans blogg på den här bloggen. Gillar du min blogg och det jag gör så får du jättegärna rösta på nummer 1. Tänker inte be någon rösta, utan gillar ni mig och min blogg så rösta om du känner för det! :)
 
Klicka på bilden för att komma till röstningen.

Sjukhus, journaler, mediciner... Måste skriva av mig

Varning för ett långt och rörigt inlägg! Jag blir galen på alla möten och tider som jag måste hålla. Har så många tankar och känslor som jag måste sortera. Jag blir galen på allt som skrivs i mina journaler, alla mediciner jag får som inte hjälper och hur personalen på vårdcentralen och sjukhuset inte kan hålla sig till en sak. 
__________________________________________________________________________________________________________
 
Ni som har följt min blogg och min väg under en längre tid vet att jag lider av kronisk huvudvärk sen 5-6 år tillbaka och att de på min vårscentral inte kunde ta hand om mig och skickade mig därför till en annan vårdcentral. Där gick jag i 5 år. Sen skickades jag till sjukhuset eftersom jag blev myndig och inte fick gå kvar. Det tyckte jag var bra, för det visade att utredningen gick framåt. Jag hamnade hos en läkare och träffade honom en gång, i februari. Sen dess har jag inte pratat med honom. Ringde till sjukhuset och bad om att få prata med honom, men det visade sig att han inte jobbade kvar och jag hade fått en annan läkare som jag bara haft telefontid med de tre senaste månaderna. 
 
I fredags fick jag veta på vårdcentralen att jag inte alls skulle skickats till sjukhuset, utan att jag skulle skickats tillbaka till denna vårdcentral som är "spindeln i nätet" för det hela. Jag förstod ingenting, men tänkte att det ändå var bra att skaffa en läkare där. Så idag ringde jag och fick en tid med min läkare på vårdcentralen. Men för en stund sen ringde de från sjukhuset och sa att min läkare där har fått ett återbud och att jag kan få komma på ett läkarbesök i början av nästa vecka. Nu förstod jag ingenting. Varför ska jag dit om det inte är min riktiga läkare? Jag förklarade för henne i telefon hur det låg till och hon blev förvånad över vad de sagt på vårdcentralen - för tydligen ska jag inte alls tillbaka dit, utan jag ska vara kvar på sjukhuset och ha den läkaren. 
 
Jag förklarade att jag fått reda på att jag inte alls fått de undersökningar jag skulle gjort för länge sen och att hon på vårdcentralen sa att det är läkaren där som fixar det. Men hon som ringde mig idag berättade att de på vårdcentralen inte har någon makt över det och kan inte ens skicka remiss till en sån undersökning utan det måste ske genom sjukhuset. 
 
Jag berättade att jag skickats till sjukhuset från vårdcentralen som hade hand om min huvudvärk, för att jag inte fick gå kvar där. Men tydligen skickades jag inte alls till sjukhuset på grund av det, min läkare där hade inte gjort någonting för att få iväg mig. Anledningen till att jag trodde att han skickat iväg mig dit var för att jag inte längre fick gå kvar där, så jag såg inga fel med det utan var glad att han tog ärendet vidare.
 
Nu visade det sig att han inte alls skickat vidare mig, utan allt hände för ett år sen när jag låg inne akut på sjukhuset då läkarna trodde jag hade fått en hjärntumör - det var DEN läkaren som hade skickat mig till en läkare på sjukhuset. Allt hände samtidigt så jag förstod aldrig det. Om inte den läkaren hade skickat mig dit, vart hade jag hamnat? Varför säger de olika saker till mig? Vad ska jag tro på? Vem av dem ska va min läkare? 
 
Inte nog med det. När jag fått min läkare här på sjukhuset i början av året, så skrev han ut mina mediciner snabbt och effektivt. Jag hämtade dem bara en timme senare. Men hon på apoteket tittade konstigt på mig och mina recept, för medicinerna hade ingenting med varandra att göra, de verkade mot helt olika saker. Hon frågade mig om jag verkligen skulle ha allt det där och vad det var som var fel på mig egentligen. Jag tog åt mig väldigt mycket och därefter såg mig själv som ett hopplöst fall.
 
Numera när jag hämtar ut min medicin frågar de varför jag redan hämtar ut den. Jag berättar att den är slut och att jag behöver hämta ny. Men enligt förpackningen ska jag bara ta tre tabletter, men enligt min läkare på sjukhuset ska jag ta sju tabletter. Men de på apoteket tror mig inte riktigt och frågar mig varje gång. Med tanke på mitt förflutna som tablettmissbrukare är detta ett stort steg bakåt. Jag tar inte för många tabletter, varför tror de mig inte? Jag tar så många som min läkare säger att jag ska ta. 
 
Slutsats: De på vårdcentralen och sjukhuset måste ha bättre kommunikation. Jag är trött på att flyttas fram och tillbaka, få mediciner som inte hjälper. Jag har ingen aning om någonting längre. Vilken läkare ska jag ha? Ska jag gå på sjukhuset eller vårdcentralen? De på vårdcentralen säger att det är bättre att gå där, medan de på sjukhuset säger att det är bättre att vara där. Vart gick det fel? Har jag gjort någonting fel? Jag vill bara att allt blir bra, att jag får en läkare som tar mig på allvar och ger mig de mediciner och undersökningar jag behöver. Jag ska gå på båda läkarbesöken och ta tag i det här, försöka förstå vad som händer.

+ Karlstad


Det är tisdag idag, va?


God morgon! Sitter på bussen på väg till work for you, fick lite sovmorgon, skönt! Ska på ett studiebesök under förmiddagen och sen är det fortsatt jobbsök som gäller. Lite senare ska jag nog träffa sis, får se vad vi hittar på. 

Hur du gör en trasparent header

 I den här videon berättar DesignRåd hur man gör en transparent header till sin blogg. Alltså en header som inte har någon bakgrund, som smälter ihop med bakgrunden du har på bloggen. Jag själv gillar att ha transparent header, det är praktiskt om du är som jag, ändrar ofta bakgrund osv på bloggen. Ett bra tips till er som vill ha en lite proffsigare design på eran blogg! 
 
Är det något som är oklart så släng iväg en kommentar så fixar vi det!

Avslutar veckan med bästa serierna


Ligger i sängen med tända ljus och tittar på The Mentalist. Kan inte koncentrera mig, men det lugnar ner mig lite i alla fall. Ska kika nåt avsnitt av House innan jag och huvudvärken ska försöka sova.  Varit en extremt jobbig vecka, och mina mediciner tog slut för ett tag sen, därav mindre glada inlägg. Hoppas ni förstår. Är nog snart på fötter igen. Nya tag i morgon! 

Hur du ändrar Facebook-tema (repost)

För några dagar sedan fick jag frågan hur jag har gjort min Facebook rosa. Det är inte så många som vet om det här, men jag är glad att jag är en av dem, för jag är otroligt trött på Facebooks utseende helt och hållet, haha. Det finns många, många olika teman att välja mellan, bland annat One Direction och Justin Bieber. Du kan också ändra utseende för Youtube och Google.
 
Såhär gör du:
1. Du måste ha Google Chrome som webbläsare (vet inte om de går med de andra)
2. Du går in på den här sidan och välj det tema du vill ha
3. Tryck på "Install with Stylish" och godkänn det som kommer upp
4. Gå till din Facebook. Uppe i högra hörnet på webbläsaren finns det en ruta med en S-symbol, där hamnar dina teman.
5. Nu är det bara att använda ditt nya tema
 
Klar!
 
Update: Såg att jag hade glömt länka sidan, men nu är det fixat!
___________________________________________________________________________________________
UPDATE IGEN!
Såg att det var någon som inte riktigt förstod hur man fick teman till Facebook efter man laddar ner dem och någon som undrade vad mitt tema heter på Facebook.
Här på bilden ovan ser ni att jag har ringat in S-symbolen och där alla teman samlas som du laddar ner. Där kan du sedan välja att ta bort, göra den osynlig eller använda den. 
 
Mitt tema som jag har heter Facebook App (PINK) no ad's. 
 
Är det något du funderar över? Släng iväg en kommentar så ska jag försöka lösa det! 

My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love...

Gratis header #6

Idag har jag fixat en ny header åt finaste Linnéa. Hon ska börja blogga igen och har lånat en gratisdesign som jag håller på att fixa lite saker på, så som att ändra bakgrund, typsnitt, header osv. Vad tycks om denna header?
 

I'm sorry I pushed you away. It's what I do when I'm afraid

Jag kan inte göra dig lycklig. Vi kommer vara lyckliga i några veckor, kanske månader. Sen säger jag någonting okänsligt eller börjar ignorera dig. Först tycker du att det är okej, för att du vet vad som ligger bakom, att det är så jag är. Men efter ett tag kommer du att behöva någonting jag inte kan ge dig. Du vet att jag har rätt. Vi har redan varit där. Jag vill inte gå igenom det igen.

The worst mistake you can make is walking away from the person who actually stood there and waited for you

God kväll! Ska mysa ner mig under täcket med lite godis och titta på Idol. Inte för att jag har någon favorit kvar, men kan va nice att se ändå. Trots alla blandade känslor och tankar, så har det varit en rätt bra fredag. Men en otroligt jobbig vecka, så jag ska nog ta natten efter Idol och hoppas på lite sömn om huvudvärken tillåter. Vet att jag skriver mycket om den, men å andra sidan är den i mitt liv.

Filmtips #4

 
 

Akuttider hit, akuttider dit

Var ju till vårdcentralen i morse och väl där fick jag en akuttid hos en terapeut som jag träffade bara 10min efter att jag kommit dit. Är glad att det  går snabbt nu, så man slipper vänta flera månader. Har en akuttid på sjukhuset i eftermiddag också. Allt går så mycket bättre när de är förstående. Hoppas det går lika bra där som hos terapeuten. Kommer försöka förklara för er när jag själv tagit in allting som händer nu. Ni behöver inte vara oroliga, det är ingenting jätteallvarligt. 

Vårdcentralen


God morgon! Har en tid på vårdcentralen nu på morgonen och efter det sticker jag direkt till Work for you. Slutar 12 idag, riktigt skönt! Haft en jobbig vecka så det är nice att sluta tidigt!