Pain is the only thing that's telling me I'm still alive

Och så var det valborg igen. Egentligen är det ingen skillnad, men det känns som att man inte ska vara ensam den här dagen. Jag vet inte, det bara känns så. Dessvärre spenderar jag denna kväll ensam med hemsk huvudvärk. Jag hade planer, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, så vi struntade i det. Jag vill inte vara ensam. Det händer så mycket just nu och jag vill bara tänka på annat. Vill tänka positivt. Jag vill le. Men istället ligger jag ensam i mitt rum med tusen tankar. Jag gör vad som helst för att slippa ensamheten just nu. Jag brukar känna mig extremt ensam när huvudvärken är som värst. Jag gillar att vara ensam, men inte känna mig ensam. Tyvärr är det många som tror att dessa två är samma sak. Så fel de har. 
 
Ska nog titta på Pokémon eller House hela kvällen. Men inte ens det känns bra. Då är det illa. Ikväll kan varken Pokémon eller House ändra det faktum att jag känner mig ensam. Det är ovanligt. Det händer inte så ofta. Jag brukar älska att avsluta kvällen med några avsnitt av dessa två och bara vara. Men ikväll känner jag mig mer ensam än vad jag gjort på länge...

Jag älskar dig ♥

Idag är det din dag. Idag skulle du ha fyllt 13 år. Det är fortfarande svårt att ta in att du faktiskt inte finns här hos oss längre. Det är snart 3 år sen du lämnade oss för att aldrig mer komma tillbaka. Den här bilden togs 20min innan du skulle lämna oss. Lämna mig. Du är enormt saknad och jag älskar dig mer än allt. Jag har en tavla ovanför sängen med en bild på dig och mig. Jag önskar att du kunde komma tillbaka. Jag behöver dig. Men jag måste acceptera att du bara kan finnas i mitt hjärta. Du är bäst, glöm aldrig det ♥

If you wanna be special, you have to be alone

If it doesn't feel right to you, then maybe it's not right for you

Ber om ursäkt för att det är lite smått dött här inne, men som ni vet så har jag praktik nu och har inte så mycket tid till annat. Dock går det inte särskilt bra på praktiken, men jag tänker inte gå in på några detaljer. Som det ser ut nu så vet jag inte om jag kommer vara kvar. Det ser inte så ljust ut precis. Men vi får se vad som händer.
 
Nu ska jag i alla fall sticka iväg till stan med mamma för att leta efter något jag kan ha på mig på begravningen. Sen tänkte jag sticka till gymmet lite senare. Skaffade gymkort med sis igår, dock bara för en månad. Ska se om det funkar med huvudvärken att både jobba och träna, så igår körde vi hårt och idag har jag extrem träningsvärk. Men det är så det ska va! Ser fram emot ännu mer träningsvärk i morgon...

Sometimes what you're most afraid of doing is the very thing that will set you free

The simple truth

Mistakes are proof that you're trying

Sekunderna. Minuterna. Timmarna. Dagarna. Allt är detsamma. Känns som om tiden står stilla. Det känns inte som nutid. Mer som dåtid. Eller något sånt. Jag känner mig helt borta. Jag har yrsel och huvudvärk, men långt ifrån migrän. Inte ens på samma linje. Ni som lider av kronisk huvudvärk vet vad jag pratar om. Smärtan är där, men den domnar bort för att sedan komma tillbaka. Och så fortsätter det. Någonting står inte rätt till idag. Men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag känner mig inte ensam, samtidigt som jag gärna hade velat ha någon här, som kan krama om mig och säga att allting kommer bli bra. Men vad är det som kommer bli bra? Vad är det som inte är bra? Jag vet inte. Jag är så förvirrad. Tankar. Känslor. Jag måste ta mig samman. Jag måste tänka klart. Fokusera. Inte tappa taget. Måste hålla fast. Hårt. Jag måste kontrollera mig.

Don't say you miss me when it's your fault I'm gone

Roliga stunder på jobbet


Kund: Har ni 90g hamburgare med bröd?
Vi: Ja, det är klart vi har.
Kund: Ja, men då tar jag en kebabtallrik!
 
HAHAHA, alltså... va? 
 
♦ 
Vi: Vill du ha senap och ketchup på korven?
Kund: Nej, tack.
Vi: okej. 
*Ger korven till kunden*
Kunden: Men jag tar gärna ketchup och senap.

Ookej... så han vill inte ha senap och ketchup, utan ketchup och senap...? 

♦ 
Kund: Hej! Säljer ni korv här?
Vi: Ja, annars vore det ju konstigt eftersom vi är en korvkiosk.
Kund: Får man bröd till?

Ingen kommentar...

♦ 
*Står och pratar i ca 10min*
Kund: Hej! Har ni inte mindre än 45g hamburgare?
Vi: Nej, 45g är det minsta.
Kund: Men ni har väl haft 30g hamburgare?
Vi: Nej, det finns inte. 
Kund: Jo, men jag har för mig att det finns.
Vi: Nej.. det blir bara en jätteliten köttbit som inte går att ha sallad på eller bröd till. Men 45g är väldigt litet.
Kund: Ja.. Okej... Men då tar jag en 150g hamburgertallrik.

HAHAHAHAHA, whaaaaat?? 

Sunny saturday

Det blev aldrig att titta på House igår, jag råkade somna istället, haha. Var så sjukt trött efter alla arbetstimmar jag jobbade så jag slocknade direkt. Inte ofta det händer då jag har rätt svårt för att somna. Men skönt var det! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Idag är det marknad här i Karlstad så jag och Iggy tänkte åka dit och kika lite. Solen skiner också, älskar't!

Your "I can" is more important than your IQ

Nu äntligen tar jag helg! Den första jobbveckan (praktik) är nu avklarad och jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag har klarat det så bra som jag har gjort. Särskilt eftersom jag både igår och idag jobbade 8.45-19.00. Det känns i fötterna och i huvudet kan jag säga. Och idag var det helt sjuuukt mycket kunder och kaos då många av produkterna tog slut. De produkterna brukar räcka tills på tisdag, så då kan ni nog förstå hur stressigt och hur många kunder det har varit idag. För er som inte vet så jobbar jag alltså i ett gatukök här i Karlstad (Henrys Gatukök) och har nu praktik som sen kan leda till jobb. Vi har det riktigt roligt på praktiken och vi har många härliga stunder och sköna kunder. Jag ska göra ett inlägg i morgon med några exempel på roliga saker som hänt den här veckan, så får ni se hur en arbetsdag kan se ut för oss. Haha!
 
Jag tänker avrunda den här fredagskvällen med spanska jordgubbar och LOKA Crush Hallon framför några House-avsnitt. Det förtjänar jag! Huvudvärken är rätt stark just nu så det ska bli sååå sköööönt att bara ta det lugnt och pusta ut. Nästa vecka kör vi igen!

Something like that...


People never change. They just become more of who they really are

Underbart väder idag igen och jag diggar't! Och det blir ju inte direkt sämre av att både The Mentalist och Efterlyst är på tv idag. Det gick också riktigt bra på jobbet idag, jag lär mig mer och mer. Trivs väldigt bra där. Slutade runt 17 idag och drog ner till mitt favoritställe vid vattnet med sis efteråt. Älskar att bara sitta där och inte göra någonting, bara vara liksom. Kom hem för en liten stund sen och nu börjar The Mentalist strax. Har laddat upp med spanska jordgubbar och LOKA Crush citron. Kunde haft det sämre!

I know I've made mistakes in the past. I'm tierd of making excuses

The concept you have about me won't change who I am, but it can change my concept about you

Idag var det min första jobbdag och det gick faktiskt riktigt bra. Egentligen är det praktik, men eftersom det med stor sannorlighet kommer leda till anställning så kallar jag det jobb. Efter jobbet så mötte jag upp bästa Iggy. Vi köpte med oss glass och satte oss på mitt favoritställe vid vattnet och bara njöt av den underbara värmen och vädret vi har. Mysigt! Älskar det här härliga vädret, känns nästan som sommar nu faktiskt. Älskar't! Jag tänkte avrunda den här dagen med Trolljägarna som börjar kl 21.00. Sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken, haha. Kanske får bli ett House-avsnitt också. Bättre avslut finns inte!

New in

Tänkte visa er den här supersnygga t-shirten som jag fick hem förra veckan. Den kommer från www.gomdajuveler.se och jag bara älskar den rosa färgen! Köpte ett par skor för några dagar sen som är i samma skrikande rosa. Älskar't! Tror faktiskt jag ska ge bort den här fina t-shirten till sis, hon trivs mer i t-shirts än vad jag gör och dessutom älskar hon döskallar. Jag kan ju alltid sno den tillbaka om det är så att jag skulle vilja ha den, hah!
 
Vad tycker ni om t-shirten?

I don't hate people. I just feel better when they aren't around

Sometimes it's better to keep silent than to tell others what you feel.
Because it hurts badly when you come to know that they can hear you.
But can not understand you.

Sjuuuukt härligt väder

Hej på er! Hoppas ni har en riktigt fin påskhelg. Idag har det varit riktigt härligt ute, helt sjukt hur varmt det har varit. Jag och sis bestämde oss för att åka ner till stan en stund. Vi satt på mitt favoritställe nere vid vattnet och solade lite och sen passade vi på att fota också. Najst! Hoppas på att det är minst lika fint väder i morgon, för då ska jag passa på att fota ett plagg jag fick hem förra veckan. Längtar tills jag kan visa er, så sjukt snyggt är det!
 
Sis och jag har bestämt oss för att ha LOST-maraton ikväll, så vi ska alldeles strax börja. Vi har laddat upp med lite smått och gott, bland annat LOKA och jordgubbar. Mums!  Älskar LOST, den serien är riktigt bra faktiskt, men tyvärr har jag bara första säsongen. Det suger ju. Får ta och köpa de andra säsongerna så jag har hela serien sen. Grymt! Vad tycker ni om den serien?

If you love somebody, better tell them while they're here

Igår fick vi det tragiska beskedet. Du har nu lämnat oss och har återförenats med din dotter efter lite mer än ett år. Det är otroligt tungt, även för mig. Jag vet att vi inte träffades så många gånger, men du var en helt underbar person som alltid fanns där för alla. Du var en riktigt stark kvinna som alltid satte familjen först. Du har gjort ett sånt bra jobb, ställt upp och stöttat de som behövt dig det senaste året. Du var en tapper människa som gick igenom mycket som ingen ska behöva gå igenom, Du har verkligen lämnat ett stort avtryck och jag hoppas att du mår bra nu och har det bra med din dotter. Ni är båda saknade. Vila i frid kära du. 
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

"Lev varje dag som om den vore din sista." Det här samtalet fick mig att tänka på hur snabbt allting kan gå. Hur snabbt man kan förlora en som står en nära. Att det kan hända vem som helst. Det spelar ingen roll hur bra man mår, allt kan vara slut dagen efter. Det är skrämmande. Så ta vara på era nära och kära, berätta en extra gång hur mycket de betyder. Jag är otroligt dålig på att visa mina känslor, jag har så svårt för att prata om dem. Jag har svårt att berätta för någon hur jag känner. Men detta fick mig att tänka och reagera. De som känner mig vet att jag älskar dem utan att jag behöver säga det. Men jag ska bli bättre på att visa det och bli bättre på att berätta det. Jag måste verkligen försöka.

En liten hälsning till er från mig

 

Birdy birdy in the sky #2

 
 

The Mentalist all night long

Den här långfredagskvällen spenderar jag med sis och vi ska ha The Mentalist-maraton, nice! Medan ni alla andra äter godis ur era påskägg, så laddar jag och sis upp med en god fruktsallad. Är supersugen på godis och har varit det hela dagen, speciellt när man ser alla andra äta godis, men i morgon är det min tur. Då ska jag äta massa godis utan att få dåligt samvete. Längtar!

Tips till er som vill skapa fina bilder

Tänkte i det här inlägget tipsa er om att göra canvastavlor av era fina foton. En canvastavla är ett annat ord för målarduk kort sagt. Canvastavlan har ett högkvalitetstyg, vilket gör bilden mer skarp och levande. Jag personligen tycker att tavlan blir mycket finare när bilden är på canvas än om man bara skriver ut på fotopapper och sätter en ram runt. 
 
Idag har nästan alla kameror, och har man ingen kamera så har man säkerligen en mobil med kamera i. Självklart vet jag att inte alla har det, men de allra flesta har det, särskilt de som är intresserade av att fota. Fotointresset bland oss har ökat enormt de senaste åren, bland annat för mig. Det är ytterst få tillfällen jag inte fotar faktiskt, kameran är med nästan överallt. Idag finns det till och med mobiler som har en bra kamera som tar skarpa bilder. 
 
Oavsett om man är prffsfotograf, amatörfotograf, hobbyfotograf eller bara gillar att fota fina stunder, så tycker jag att man borde skriva ut sina bilder på canvas. Jag personligen tycker det är roligare att titta på bilder i ett fotoalbum eller på en tavla, istället för att titta på en datorskärm. Käslan blir inte densamma. Jag har en fotobok med bilder från Gran Canaria i som jag kan titta i och drömma mig bort, men jag har även funderat på att göra canvastavlor med några bilder från Gran Canaria och sätta upp på väggen i mitt rum. Tänk vilken härlig känsla när man vaknar upp på morgonen och det första man ser är de där härliga bilderna. Underbar känsla!
 
Jag har en canvastavla med min hund på väggen i mitt rum och jag älskar den! Det var faktiskt första gången jag testade canvas, innan dess visste jag inte ens vad det var. Men jag är riktigt nöjd! Så om ni är intresserade av att skicka efter en canvastavla eller bara vill veta mer om det, så tycker jag att ni borde kika in www.fotopåcanvas.se. Där finns allt ni behöver veta om canvas och de har även en iPixel Test där ni kan se vilken kvalitet en bild har och om den passar att ha på canvas. Du laddar upp en bild där och sen analyseras bilden och du får fram kvalitet och storlek på bilden. Perfekt att testa innan man bestämmer sig för vilken bild man vill ha på sin canvas. 
 
 Här ovan ser ni min canvastavla.

Idag är det inte vilken dag som helst...

Idag blir min fina vän hela 17 år! Känner mig faktiskt lite gammal när jag inser att det var ett tag sen jag fyllde 17, hah. Tiden går verkligen fort ibland. Jag hoppas att Ida får en får en toppenbra födelsedag, för det förtjänar hon verkligen! Hon är en helt underbar människa och vi har många fina minnen ihop. Så nu tycker jag att alla ni går in på hennes blogg och skriver grattis till henne! :)

I'm going to do what I always do in these situations

Det har varit en lång och jobbig dag psykiskt. Så nu ska jag göra det jag alltid gör när jag mår såhär: mysa ner mig framför House hela kvällen. Och till det ska jag mumsa på spanska jordgubbar och en av de nya LOKA-smakerna. Har bara amakat Likes Old school jordgubbsglass och Crush päron. Den med jordgubbsglass är godast hittills, tror jag. Likes Old School fanns ju förra året också, men vanilj är ny för i år. Ska bli spännande och se hur den smakar! Vilka har ni druckit och vilka tycker ni bäst om?
 

Nu ber jag alla mina läsare att skriva på!

Det är sant som det är sagt: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! De här djuren lever på ett zoo i Indonesien som kallas "Dödens zoo",  och blir brutalt vanvårdade. De svälter till döds! Det dör ungefär 25 stycken djur varje månad på grund av hur illa de blir behandlade! Jag blir så arg och ledsen när jag ser och läser det här. Dessutom säljer de pälsen dyrt när djuren har dött. Hur kan människor vara så hjärtlösa och hemska att de gör såhär? Och att de ens vågar se sig själv i spegeln efter allt det här?!
 
Det finns nu en namninsamling man kan skriva på för att kunna stoppa detta zoo! Hela min familj har skrivit på och nu ber jag även er där ute att skriva på! Ingen kan titta på de här bilderna och inte bli illa berörd. Tillsammans kan vi stänga ner detta zoo, tillsammans kan vi rädda många av djuren! Läs artikeln, skriv på namninsamlingen och sprid vidare!
 
Läs Artikeln: HÄR
Skriv på Namninsamling: HÄR

5 saker ni inte visste om mig

Jag kan inte frysa när jag har migrän eller annan hemsk huvudvärk. 
Det spelar ingen roll hur kallt det är, jag kan inte frysa. När man får migränhuvudvärken (huvudvärken är det inte alla som har när de har migrän) så drar blodkärlen ihop sig och skapar syrebrist i hjärnan. När detta sker blir det extramt varmt och det är nästan omöjligt för mig att kunna frysa. Därför har jag under många år inte haft vinterjacka, utan bara har gått med en tjocktröja och halsduk. 
 
Therese och Babustyle är två helt olika sidor av mig. Jag är alltså två personer i en. 
När jag fick min sjukdom så blev jag sårbar och nedtryckt. För att orka med allt skit jag gick igenom skapade jag "en annan mig". Den kallade jag för Babustyle. När Therese mest av allt bara ville ge upp, så aktiverades Babustyle automatiskt och skyddade min andra sida. Vill ni veta mer om detta så kan jag göra ett inlägg om det.

Sis är inte min syster på riktigt, vi är inte ens släkt med varandra.
Jag lärde känna sis när jag var ungefär 8 år tror jag, eller något. Vi träffades då vi båda fick reda på att vi har samma halvbröder. Våra halvbröder har samma mamma som henne och samma pappa som mig. Men jag och sis har varken samma mamma eller pappa. Det enda som länkar ihop oss är våra halvbröder.

En av mina större drömmar är att resa till Kalifornien.
Min absolut största dröm är att flytta till Spanien. Men jag har också en dröm att en dag kunna åka till Kalifornien. Jag blev helt besatt av det när jag tittade på The O.C. Ser så sjukt härligt ut!
 
Jag köper produkter efter dess färg.
Jag har två rosa datorer, en mini PC och en "vanlig". Dessutom har jag en rosa mobil. Jag är besatt av färgen rosa, amerikanska flaggan och leopardmönster. Jag har också en crush på playboy-bunny. 

I'm slowly giving up

Sitter just nu på mitt favoritställe - vid vattnet. Det är så tyst och fridfullt här. En bra plats att rensa tankar och bara vara. Snälla sis gör mig sällskap. Behöver få frisk luft. Känner att jag kvävs. Igår började jag må sjukt illa, och hela natten hade jag migränanfall med yrsel och illamående. Skrek och grät fram till klockan var 7 i morse då jag tillslut somnade. Var tvungen att gå upp vid 8 för att åka på ett möte, vaknade med ilande migrän och hemsk illamående. Helt sjukt hur ont och psykiskt jobbigt det är. Mått illa från och till hela dagen. Vill bara att det ska sluta. Jag vill inte behöva gå igenom det här igen. Känns som att allt börjar om. Det var såhär allt började när jag fick min sjukdom. Jag vill bara somna och aldrig vakna igen känns det som. Jag vill bara få slut på allt lidande.
 
Fuck off! Den här gången ska du inte få besegra mig. Jag kommer kämpa in i det sista. Det är nu vi två mot världen. Inga andra finns. Det här är något du och jag måste göra upp, face to face. Den här gången är jag starkare och berädd på allt du har att ge. Bring it on!

Life isn't always easy

I'll tell you something. Life ain't gonna be perfect. It's not going to be fun and beautiful all the time. You're going to cry, you're going to get hurt and you're going to feel lonely at times. But here's the thing. We need pain to be able to see all the beauty in our lives. The pain teaches us important lessons. The pain makes us stronger. There are going to be hard times in life, but the good news is that the pain will not always be there. You will have days full of laughter and of love. So are you feeling pain now? Lost someone you love? Feeling lonely? Struggling in school? I promise you that the pain will disappear. Maybe not today, maybe not tomorrow. All I know is one day you'll be able to say that 'that's what made me strong'. So keep fighting.

Fight against the pain and show who the stronger one is. 

Vinnarna av veckans muffins #6

Grattis till er! Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.

Can someone help me find my angel, cause every breath I take without is painful. Please someone help me find my angel

Will you still love me when I fall apart ?


"Are you okay?" Always the same question.
"I'm fine." Always the same lie.

Simple things become complicated when you expect too much

Idag mår jag inte bra. Jag känner mig tom. Frustrerad. Självhat. Oälskad. Förvirrad. Nära men ändå så långt borta. Idag är en dag då jag mår mentalt dåligt och har en negativ inställning till exakt allt utan att veta varför. Ni vet, när man står där framför spegeln och diret bryter ihop och börjar gråta när man ser sig själv och känner hatet över allt man ser. Varenda liten del på kroppen är fel och fult. Varenda liten del av ens personlighet är fel. Ni vet, när man inte ser något resultat på det man kämpat för och hoppats på, när hoppet försvinner helt bara så där. Ni vet, när man inte förstår vad det är som händer och vad det är som går fel. Ni vet, när man inte känner sig annat än extremt värdelös just för stunden och bara vill skrika ut smärtan och hatet.
 
Så känner jag idag.

Bli veckans muffins #6

_________________________________________________________________________________________________________________
Efter ett långt uppehåll så kör vi igång igen! Eftersom det var så uppskattat så kör vi i samma stil som förra gången - ju fler som anmäler sig, desto fler vinnare! Vi väljer alltid ut två vinnare, men får vi minst 30 deltagare så lägger vi till en vinnare, uppnår vi 40 deltagare så lägger vi till ytterligare en. Så hur gärna vill ni synas?
_________________________________________________________________________________________________________________

Klicka här för att komma till Kaffehörnans blogg.
Tävlingen avslutas söndag 13/4 kl. 20:00
Vinnarna presenteras kort efter avslutat datum.
 
KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL INLÄGGET HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG!
 
AVSLUTAD!

Jag har fått praktik

Hej på er fina läsare! Idag har jag faktiskt varit med på en arbetsplats där jag har kikat på vad de gör och försökt lära mig lite saker. Fick ju ett samtal igår, berättade aldrig vad det var. Men nu kan jag berätta som så att det var en arbetsgivare som ringde och erbjöd mig provjobb som kan leda till anställning. Men jag personligen känner mig säkrare på praktik, så vi ska köra på praktik i 3 månader som sen förhoppningsvis leder till anställning. NICE! Är riktigt glad för den är möjligheten, så vi ska skriva på papper och lämna in i morgon, sen är det bara att hoppas att Arbetsförmedlingen godkänner det! Det här arbetet är någonting helt nytt för mig, men ser fram emot att lära mig massor av saker. Jag berättar för er vad det är för ställe när jag vet om jag fått praktiken.
 
Kom hem för en liten stund sen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Blir att kika på The Mentalist som börjar kl 20:00 som följs av Efterlyst. Till det ska jag mumsa på världens godaste smoothie! Testade ett helt nytt recept igår på en smoothie som är riktigt fräsch men inte så matig liksom. Älskar't! Kan dela med mig av receptet någon dag, så kan ni också få smaka på världens godaste och fräschaste smoothie! Enligt mig.

Trolljägarna - precis vad vi behöver!

Det är väl ingen som har missat att Trolljägarna började sändas i tisdags förra veckan? Ikväll kl 21:00 är det dags igen! Jag måste bara säga att Aschberg är nog den skönaste typen som finns, så jävla härligt att se hur han konfronterar alla fega människor som sitter bakom datorskärmarna och tror att de är någonting genom att kommentera hemska saker på internet. Aschberg är precis den person som vi behövde för att ta tag i näthatet! All cred till honom och till teamet som har fixat det här programmet!
 
Äntligen är det någon som verkligen tar tag i all närhat som cirkulerar idag. Allt från enstaka elaka kommentarer till dödshot och stalkers. Helt sjukt egentligen! Alla kan vi spåra ip-adresser och leta upp personer som kommenterar våra bloggarr, men polisen prioriterar inte såna brott vilket har gjort att det bara har ökat. Många är riktigt fega som inte använder sitt namn när de kommenterar, bra som dåliga saker. Jag anser att ska man skriva någonting och ha en åsikt, så stå för det du säger och dela med dig av ditt fina namn. Men för er som inte gör det så vill jag bara säga:  GO ASCHBERG, DU INSPIRERAR OCH LEVERERAR!

Life has knocked me down a few times. I've seen things I' never want to see again. But I'll always get back up, I will never stay down

Shit, vad fort allt kan vända. Jag mår olika från dag till dag, och självklart är det många faktorer som spelar in. Jag är nog i en period nu där jag både mår bra och inte mår bra, där det kan ändras från dag till dag. Jag hatar alla dessa berg- och dalbanor fram och tillbaka, upp och ner. Men just nu är det helt okej faktiskt. Jag fick ett telefonsamtal för en stund sen som gjorde mig glad, och nu är det bara att hoppas på det bästa igen. Pusselbitarna börjar falla på plats igen, från och till. Men det är okej att känna så. Det är okej att må sämre ibland, men jag vet att en dag kommer jag må bra igen och då kommer inget kunna krossa mig. Jag hoppas att det är telefonsamtalet kan hjälpa mig på vägen. Är så spänd! Tänker inte berätta än vad det är, jag ska ringa några samtal i morgon och sen får vi se vad det leder till. När allt är klart så berättar jag. Deal? Good.

Life is always about ups and downs. You won’t always be at the top, but you won’t always be at the bottom either

Måndag igen och veckorna bara passerar förbi. Jag är i en period där jag inte mår så bra psykiskt. Jag vet inte varför, men det känns som att jag sitter fast igen. Just nu har jag en del saker emot mig, men det är bara att hålla fast och fortsätta kämpa för att jag ska må bra igen. Idag var jag på ett möte med min jobbcoach och det visar sig att jag gör sista veckan på Work for you nu, känner mig lite vilse, då work for you har varit en trygghet för mig de senaste 6 månaderna. Nu får vi helt enkelt se vad som väntar mig. Ska på ett möte nästa vecka med min jobbcoach och handledare på Arbetsförmedlingen.
 
Kom precis in efter en långpromenad med Bebis. Var skönt att rensa tankarna lite. Nu ska jag göra i ordning en god smoothie och fruktsallad som jag tänkte mumsa på och kika på Talang och Glee. Låter som ett bra avslut på dagen. 

True story...

 

New in - gomdajuveler.se

På senaste tiden har jag fått hem ganska mycket från Gömda Juveler Fashion som är min absoluta favoritbutik på nätet. Dessvärre har jag inte alls hunnit visa er några plagg på grund av att det är så mycket som händer just nu. Men nu tog jag mig tid till att fota några av plaggen, så här ovan ser ni två superfina klänningar, en snygg monokini, en t-shirt och tre stycken snygga leggings, och sist ser ni en fin grå klänning med ett sött smycke. Tyvärr passar inte alla plaggen mig, vilket är synd då de är riktigt fina!

The greatest prison people live in is the fear of what other think

Fredag idag och jag är på bra humör. Var ju lite nere igår, men det är bara att blicka framåt och ta nya tag nästa vecka! Det är superfint väder ute, älskar't! Tog med Bebis på en powerwalk förut och gjorde i ordning en god fruktsallad när jag kom in. Nu väntar jag på att Sis ska komma hit, och medan jag väntar tänkte jag passa på att gå igenom bilder från när jag och min fina vän Sebastian var på Mariebergsskogen och fotade djuren. Det är typ tre-fyra veckor sen och jag har inte ens hunnit kollat på dem, hah. Vi får se vad jag och Sis hittar på resten av dagen sen, ikväll blir det i alla fall fredagsmys. Nice!

My biggest fear is losing it all

Känslan när man alltid lyckas vända allt positivt till någonting som inte ens borde finnas i ens liv är helt obeskrivlig. Jag förstår inte vad det är som går fel varje gång. Jag lyckas alltid stöta bort personer jag bryr mig om. Jag är ingen person som har lätt för att börja gilla andra människor. Knappt så att jag accepterar dem som vänner. Men när det är någon jag verkligen gillar, så slutar det alltid med att vi går skilda vägar i livet och säger upp kontakten helt på grund av alla dåliga beslut jag tar när jag gillar någon.

Jag är så rädd för att släppa in någon i mitt liv. Rädd för att bli sårad för att den förr eller senare kommer dra upp mitt förflutna och slänga det i ansiktet på mig. Få mig att känna skuld. Släpper jag in personen jag gillar, hur vet jag att den gillar mig och inte bara spelar ett spel? Det är en risk jag måste ta. En risk som gör mig sårbar. Ett spel jag kommer att förlora.

Men om jag inte släpper in personen i mitt liv, hur ska jag då komma någon nära och få känna känslan av kärlek igen? Hur ska jag då kunna hitta den rätta och lära mig av fler misstag? Det här är ett spel som jag inte vill spela...
 

Breathe. It's just a bad day, not a bad life

Vaknade tidigt i morse av migrän, kul. Idag fick jag reda på att idag var min sista praktikdag där. På grund av tidsbrist från min handledares sida och för lite arbetsuppgifter. De känner inte att de kan hjälpa mig att utvecklas så som de hade velat. Jag förstår dem fullt ut, jag hade nästan förväntat mig det här eftersom jag tog risken att vara på en reklambyrå. Och jag förstår att de gör det här för min skull. Men det är ändå ledsamt att behöva lämna det ställe jag känner mig som hemma på, det ställe jag hellre är på än hemma oavsett hur jag mår. Men vi kommer fortsätta ha kontakt och jag kommer åka dit och hälsa på ibland. De har pratat med min jobbcoach om detta och vi kom överens om att det blir bäst såhär. Så nu ska jag tillbaka till Work for you och snabbt försöka hitta en ny praktikplats. Annars skcikas jag tillbaka till Arbetsförmedlingen och där vet jag inte vad som väntar mig...

I didn't change, I grew up. You should try it sometime

I've changed? No...
I just grew up. I stopped letting people push me around. I learned that I can't always be happy.
I accepted reality.

Quote of the day

“It's a terrible thing, I think, in life to wait until you're ready. I have this feeling now that actually no one is ever ready to do anything. There's almost no such thing as ready. There's only now. And you may as well do it now. I mean, I say that confidently as if I'm about to go bungee jumping or something - I'm not. I'm not a crazed risk taker. But I do think that, generally speaking, now is as good a time as any.”