Påminnelse: Rabattkod och härliga nyheter!

 
Eftersom många av mina läsare är tjejer och dessutom galna i shopping så tänkte jag tipsa om några riktigt bra nyheter hos Gömda Juveler! Passar utmärkt just nu, eftersom det är sommartider och många inte har så mycket pengar den här tiden på året. Glöm inte gilla deras Facebooksida för att inte missa deras tävlingar och andra bra nyheter! [länk]
 
→ REA PÅ MASSOR AV KLÄDER. Just nu rear de ut massor av varor för otroliga priser! Många av kläderna kostar endast 99kr nu! Klicka HÄR för att komma till rean!

TÄVLING PÅ FACEBOOK. Nu ligger det uppe en ny tävling på deras Facebooksida där du får chansen att vinna en riktigt snygg topp! Klicka HÄR för att komma till tävlingen! 
 
SOMMAREXTRA - RABATTKODER NU I JULI. Det här är ett riktigt bra erbjudande som jag tycker ni borde ta del av! Det finns fyra olika rabattkoder som du kan använda dig av under hela juli månad! Klicka HÄR för att läsa mer om rabattkoderna!
 
FÅ EN RABATTCHECK VÄRDE 500KR. De har ett speciellt erbjudande nu för alla som gillar att shoppa! Nu får du en rabattcheck värde 500kr som du kan använda hur många gånger du vill under hela 2013! Klicka HÄR för att läsa mer om rabattchecken!Kom ihåg mig?