Jag älskar dig ♥

Idag är det din dag. Idag skulle du ha fyllt 13 år. Det är fortfarande svårt att ta in att du faktiskt inte finns här hos oss längre. Det är snart 3 år sen du lämnade oss för att aldrig mer komma tillbaka. Den här bilden togs 20min innan du skulle lämna oss. Lämna mig. Du är enormt saknad och jag älskar dig mer än allt. Jag har en tavla ovanför sängen med en bild på dig och mig. Jag önskar att du kunde komma tillbaka. Jag behöver dig. Men jag måste acceptera att du bara kan finnas i mitt hjärta. Du är bäst, glöm aldrig det ♥


The Revolt    •     •   http://TheRevolt.blogg.se

Vad hette hunden? :o

svar: Jaha oj :O Fast egentligen är det inte så svårt. Alltså tänk såhär. Vänsterextremister är typ kommunister. Tänk att det är som Stalin i Sovjet. Och högerextremister är typ nationalsocialister (nazister) och fascister. Tänk Hitler i Nazityskland och Mussolini i Italien.
Höger och vänster möts i en blandning i mitten där de svenska riksdagspartierna står.

Vänster ifrån: Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, sedan kommer Centerpartiet, Moderaterna, Folkpartiet och Kristdemokraterna. Och Sverigedemokraterna.

Vänstern och sossarna går under begreppet socialister och feminister. De resterande ser sig som liberaler eller konservativa. Tillexpemel är Kristdemokraterna konservativa. De vill behålla den svenska kärnfamiljen (alltså inte pappa-pappa-familjer eller mamma-mamma-familjer), tror även de är emot aborter vissa av dem.

Alla partier vill skapa ett rättvist samhälle, de definierar bara rättvisa på olika sätt. De inkluderar olika typer av folk i samhället och prioriterar olika.

Hoppas det hjälpte lite. Synd att du inte kan prata politik med dina föräldrar, sj har jag en pappa som älskar politik. Tror jag fått intresset från honom, haha :P

Svar: Hon hette Ronja. Ang politik: Helt ärligt förstod jag inte ett skit av det du skrev, haha...
LIL' BABUSTYLE

MADDISENJ.SE    •     •   http://maddisenj.se

Usch vad tråkigt :/

Svar: Ja.. :(
LIL' BABUSTYLE

Tess    •     •   http://tesswaltenburg.blogg.se/

Vilken härlig bild! :) Kram

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE


Kom ihåg mig?