Det här gör mig jävligt irriterad och besviken

 
Minns ni headern jag gjorde igår åt en tjej? Här är våran konversation på Facebook. Det här gör mig både riktigt irrterad och besviken. Det är sjukt lågt eftersom jag lägger ner mycket tid på att hjälpa andra med deras headers och jag gör det gratis! Och eftersom jag gör det gratis så brukar jag skriva dit mitt bloggnamn som visar att det är JAG som har gjort headern. Jag skriver dit den så att den syns lite men inte drar till sig uppmärksamhet. Men den här tjejen har valt att ta bort mitt bloggnamn och själv ta åt sig äran för headern.
 
Det här får mig att vilja sluta göra headers åt andra. Visst, headern var inte komplicerad, för det var så hon ville ha den, men det är fortfarande JAG som har gjort headern och det är jag som har lagt ner tid på den. Allt jag begär är att mitt bloggnamn ska finnas med i headern som visar att jag har gjort den. Allt sånt här kommer att polisanmälas!
 
Jag funderar starkt på att ta betalt för att göra headers framöver. För att undvika sådana här situationer. För tar jag betalt så begär jag inte att mitt bloggnamn ska stå med i headern. Tyvärr förstör ju sådana här egoistiska människor för alla andra.


Lydia Elstig    •     •   http://lydiaelstigs.blogg.se/

Förstår att du blir irriterad, för det där är inte okej. Är du snäll och gör headers gratis, ska hon vara tacksam. Tycker att det är rätt att du ska polisanmäla!

Svar: Håller med dig helt! Blir riktigt besviken när folk håller på såhär. Jag menar, är det "bara en header" så kan hon ju göra den själv om hon inte vill att bloggnamnet ska stå där...
LIL' BABUSTYLE

i s a b e l l a w l    •     •   http://isabellawl.blo.gg

Det är verkligen en så liten grej att polisanmäla, så att det ens ska behövas är ju rena rama fiaskot!! Sådana människor som inte kan vara tacksamma eller nöja sig är så himla jobbigt. Usch. Har du gjort den så har du gjort den, då är det dina "regler" hon ska följa!!

Svar: Tack så himla mycket snälla du!!

Svar: Håller med dig helt! Blir riktigt besviken när folk håller på såhär.
LIL' BABUSTYLE

milina.blogg.se    •     •   http://milina.blogg.se/

Fyfan! Så otacksamt!
Ett tips är att skriva namnet på en bild, eller ifall dom ska ha en mönstrig bakgrund. Då kan dom inte ta bort namnet utan att det syns. Men man vill ju vara snäll och sätta namnet där det som minst syns.. men tydligen så kan man inte lita på folk!

Svar: Håller precis med dig! Jag borde sätta namnet någon annanstans än i ett hörn, men samtidigt så vill jag ju inte att den tar över headern, så vet inte alls vart jag ska sätta den längre...
LIL' BABUSTYLE

milina.blogg.se    •     •   http://milina.blogg.se/

Såg nu att du hade satt namnet på bilden!

Svar: Hehe, ja.. Men jag kanske borde satt den någon annanstans.. :/
LIL' BABUSTYLE

Meia Lindholm    •     •   http://meialindholm.blogg.se/

Först och främst, det är nästan ingen som gör designer eller headers utan att sätta att avtryck från sig själv, antingen sitt namn, till sin blogg eller instagram.

Detta är oacceptabelt, hur folk inte kan ge något tillbaka!

Du har lagt ner tid, en tid du skulle kunnat gjort något annat och detta är hennes tack..

Jag vet inte hela storyn dock, men alltså detta... Uh

Svar: Precis så tänkte jag med. Har någon gjort en header eller en design så är det väl klart att man vill ha cred för det!? Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥    •     •   http://evahle.se

Åh så dålig stil... Om det är ett krav från din sida så ska den ju stå kvar. Hon vill ju bara utnyttja och ta äran åt sig själv, för inlägget kommer ju inte alla se hela tiden... Blir så trött på människor!

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Mia Forsberg    •     •   http://miizing.blogg.se/

Åh vad kul att höra, tack så mycket! :D

Jag tittade på headern som du hade i det där inlägget var du visade den, och man ser ju knappt ditt bloggnamn så jag tycker inte alls det stör. Den var ju liten och neutral i färgen och jag skulle inte alls se det som reklam eller så. Synd att hon tagit bort den..

Svar: Det var precis det jag menade, att den knappt syns, men att den ändå finns där liksom. Men hon tyckte det syntes för mycket och tog bort det...
LIL' BABUSTYLE

Blubb Svensson    •     •   http://www.nattstad.se/blubbandzombie

Hon visste väl vad hon gav sig in på så då ska hon inte ändra på något. Då kan hon lika väl göra det själv ist för att be om hjälp, så lågt av folk som gör på det viset. Du har all rätt till att bli sur, ta och anmäl!

Svar: Precis så tänkte jag med...
LIL' BABUSTYLE

fashion    •     •   http://nattstad.se/fashioninspiration

Du har all rätt att vara arg!

Svar: Jo, jag har ju det...
LIL' BABUSTYLE

Hanna    •     •   http://www.kalejdoskop.blogg.se

Det är ju du som gjort? Förstår inte henne. Även om det är hennes blogg är det DIN hedaer, då du ju gjorde den. Usch. Hoppas det löser sig på något sätt! :)


Svar: Precis så tänkte jag med!
LIL' BABUSTYLE

Julia Svensson    •     •   http://juliiasvensson.blogg.se/

sv: Åh tack så jätte mycket! kramar

Svar: Så lite så!
LIL' BABUSTYLE

Jennisbeauty    •     •   http://www.jennisbeauty.blogg.se

Så himla idiotiskt och fult gjort, usch! Polisanmäl henne om hon inte tar bort headern. Riktigt smutsigt beteende och väldigt otacksamt :( kram!

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

emelie andersson    •     •   http://emeliiiiieandersson.blogg.se

åh vad irriterande!

sv: nä det fattar inte jag heller, jag förstår inte varför inte folk tar tag i det, det ökar ju bara :(

Svar: Ja, verkligen.. :(
LIL' BABUSTYLE

Ebba ♥    •     •   http://ebbsy.blogg.se/

Förstår dig verkligen, tråkigt när människor inte blir tacksamma osv!!

Svar: Ja, verkligen!
LIL' BABUSTYLE

Prietha    •     •   http://prietha.blogg.se/

Anmäl, anmäl,anmäl! Usch vilken vidrig människa hon är, om hon inte vill ha namnet kan hon ju göra en egen header?

Svar: Precis så tänkte jag med...
LIL' BABUSTYLE

Veiken    •     •   http://www.veiken.se/

Det var det dummaste jag har hört. Det är ju en signatur.... Tänk om Picasso inte hade signerat sina tavlor. Då hade dom inte varit värda färgen på tavlan. Nu är han namn där och det handlar om miljoner.....
Jag vet inte hur du kommer åt henne, men det måste finnas något sätt..... det finns ju något som heter copyright..... Upphovsmannarätt.... googla på det! Det finns lagar! Kram och lycka till!

Svar: Håller helt med dig! Ja, jag vet om dessa lagar då jag gått media (var i princip inget annat de tjatade om, haha) så jag ska polisanmäla henne.
LIL' BABUSTYLE

Mia Forsberg    •     •   http://miizing.blogg.se/

Ja The Mentalist är såå bra! :D Har sett färdigt säsong 4 nu på Viaplay, och på tv sänds ju säsong 5 varje vardag :)

Svar: Ja, jag brukar titta på The Mentalist på tvn! Fast har redan sett säsong 5, för den gick för några månader sen på tvn också. Sen började säsong 4 och därefter säsong 5 igen.. haha.
LIL' BABUSTYLE

Johan    •     •   http://schumacher4ever.blogg.se

Det är ju lågt får jag ju säga...
Att du ska ha din signatur på headern när det är du som har gjort den är väl självklart tycker jag. Gratisreklam så. Det är ju som blogg.se. Vil man ha bort reklamen på sin blogg får man betala för det. Samma sak här. Vill de inte ha din signatur på headern får de betala för det.

SV: Haha, jag förstår det :P Det är inte lätt, men man lär sig. Jag tycker det är kul att sitta och kolla lägenheter på Hemnet så, så man lär sig var priserna ligger, samtidigt som det är kul :)
Du kommer ha råd med din egna lägenhet någon gång, det tro r jag, förutsatt att du är berädd att flytt... Eller, vad vet jag, där du bor kanske bostadspriserna är relativt låga fortfarande? :)

Det är bra. Jag gillar också att skriva. Mycket målande och med mycket metaforer :)

Jag är riktig hockeynörd kan man säga. Tidigare idag satt jag t.ex. och skrev upp alla lag i Sverige, divition för divition, vilka lag som spelar i vilken serie osv. enda från SHL och ner i Div. 4 :P haha

Är det därför du stöter bort folk tror du, för att du alltid har sabbat de relationer du har haft? Rädsla för att göra det igen?
Jag och mitt exträffadesju sen, til sliut, eter nästan ett halvår.Vi hannträffastre gånger innan hon drog sig undan.Det vartre avdefinaste och mest underbara dygnen i mitt liv. Hon var, eller,är, såfin den mäniskan...
Jag gillar att träffffanytt folk, tycker det är fint :)

Svar: Precis, så känner jag också. Jag menar, jag skriver ju inte mitt bloggnamn stort och det är knappt synbart liksom, så varför störa sig så mycket på det!?
Svar på ditt svar: Jag tror det beror på det. Jag är bra på att stöta bort människor. Jag är ingen person som vill lära känna nya människor, om de inte är intressanta. Jag har svårt att få intresse i det. Barn funkar fint, de älskar jag att umgås med, men inte så många andra. Och kanske har jag inte sabbat alla relationer jag har haft, men jag har alltid tagit på mig skulden och tänkt "tänk om jag aldrig hade gjort..." eller "tänk om jag hade gjort så istället". Så oavsett vem som sabbat det så slutar det med att jag skyller på mig själv och håller mig undan människor.
LIL' BABUSTYLE

THE REVOLT    •     •   http://TheRevolt.blogg.se

Usch va jobbig människa!>.< Bläää

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Viktkamp    •     •   http://viktkamp.se

självklart ska din blogg stå med, säger ju sig själv. Om man får något gratis så krävs det ju lite av en. Stå på dig! Kram

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Ida Lindborg ♡    •     •   http://youknowiidaa.blogg.se/

Amen, ANMÄL ANMÄl alltså jag blir så förbannad på sånt här strunt!!! Du gör helt rätt!

Sv: Tack så mycket! :D

Svar: Blir också förbannad på sånt här... Usch, blir så lack på vissa människor!
LIL' BABUSTYLE

♫♪ sandra    •     •   http://www.sandramusic.spotlife.se

du har all rätt att ha din signatur på headern du gjort! förstår inte vad hon gnäller i, ditt namn står ju bara litet i ett hörn. Kan man inte göra sin egna header får man fan ge cred åt den som gjort det.

Svar: Precis så känner jag med! Jag kunde ha skrivit den stort över hela headern och den skulle ändå få sitta där, MEN, jag valde att göra den så liten som möjligt och inte så synligt just för att den inte ska ta all uppmärksamhet...
LIL' BABUSTYLE

Joy Malou Schubert    •     •   http://nicolinda.blogg.se/

Liknande hände mig också förut. Fast jag la min cred i sidomenyn. Men personen då tog bort.. efter ett snack la jag tillbaka mitt namn. Önskar att fler respekterar ens engagemang för dem! Synd att du känner att du vill polisanmäla. Inte kul asså :( ♡

Svar: Det är så sjukt lågt av personer att använda headers och designer andra har gjort men inte kan behålla länken till den som gjort det! Jag menar, i min blogg så har jag ändrat väldigt många saker och gjort om den, men jag har ju fortfarande kvar länken till den som gjort grunden till bloggen, eftersom det är utifrån den grunden jag har kunnat gjort mina ändringar. Usch, blir så lack på dessa människor...
LIL' BABUSTYLE

Sofie♥    •     •   http://sofieiistheking.blogg.se

Verkligen bra du anmäler för det där är inte okej, liksom varför gjorde hon inte en egen header då? Som sagt vissa människor asså...

Svar: Precis så tänkte jag med...
LIL' BABUSTYLE

Elin    •     •   http://moustasch.blogg.se

Gud så otacksam hon är! Att ha kvar signaturen är ju det minsta man kan göra när man fått en header.

Svar: Precis, så tänker jag med...
LIL' BABUSTYLE

Carolina Thoor    •     •   http://knaset.blogg.se/

Tackar :D

Svar: Så lite så!
LIL' BABUSTYLE

Moa    •     •   http://photoMP.blogg.se

usch vad otacksam och vilken otrevlig tjej! Jag tycker att det ska polisanmälas, det har du all rätt till. Vad trött man blir på vissa människor!

Svar: Ja, verkligen... Ska anmäla henne!
LIL' BABUSTYLE

roselli    •     •   http://roselli.blogg.se

men gud vad själviskt av henne! om det är du som har gjort den så borde det ju visas eller hur!

Du som gör jättefina headers så skulle det vara jättesnällt om du skulle kunna ge oss lite inspiration till headers. våran blogg har ingen header pga att vi inte har någon inspo, tack

Svar: Ja, jag tycker också det, då jag har lagt ner mycket tid på det... Angående inspo till headers så är jag inte så bra på det. Jag har noll inspo och gör mest headers efter hur andra vill ha det. Men ni kan ju söka runt på google och se om ni hittar något. Annars kan ni kika in min kategori "design" och se om ni hittar något som inspirerar er! :)
LIL' BABUSTYLE

Ebba    •     •   http://ebbafridaa.blogg.se

Åh så himla jobbig människa, gjorde också designer till folk förr men vart för irriterad på dom!

Svar: ja riktigt kul :)

Svar: Jo, det kan jag förstå. Det här har ju inte hänt förut, så nu börjar jag bli osäker på om jag ska fortsätta med det eller inte.. :/
LIL' BABUSTYLE

Anonym    •     •  

:(

Svar: :(
LIL' BABUSTYLE

Ida Edström - Östersunds största blogg.♛    •     •   http://nattstad.se/tjejenida

Men vad fan? det är ju inte ett sånt stort krav att ha kvar designerns egna skrift i headern. Speciellt då du gör detta gratis och lägger ner ett par timmar för att få till det som DOM vill. Så jäkla onödigt att ens sätta käften till, och säga att DU får nöja dig med ett inlägg där din alias står till den nya headern. Fan vad sur jag blir på sånt här!

Anmäl det. För så länge du som har lagt ned tid och gjort hennes header så är det du som bestämmer över den bild du har gjort!

Svar: Precis så känner jag med... Jag kan skriva mitt bloggnamn stort och väldigt synligt om jag vill, men eftersom jag inte vill ta uppmärksamheten från själva headern så lägger jag den i ett hörn eller någon annanstans där den knappt syns. Men då finns den i alla fall där. Ska anmäla henne!
LIL' BABUSTYLE

fashion    •     •   http://nattstad.se/fashioninspiration

Ta betalt! :)

Svar: Jag funderar på det faktiskt...
LIL' BABUSTYLE

linah    •     •   http://afroeve.forme.se

herregud!

Svar: Mja...
LIL' BABUSTYLE

amanda    •     •   http://liindstrand.blogg.se

men fy fan vilken jobbig brud, klart som fan ditt bloggnamn ska stå med i headern? eller någon annan stans på bloggen där det syns hela tiden och inte bara en gång!

Svar: Precis så känner jag med... Det är ju jag som har gjort headern!
LIL' BABUSTYLE

LIENE    •     •   http://lifefromwithin.blogg.se

sv: Men du har väl sagt till dina vänner att det är bara av rädsla för att du inte vill göra något fel så att de skulle lämna dig för gott som du stöter bort dem? Dem borde förstå :)

Svar: Jag har inte så många vänner, men de jag har vet hur jag är och vad jag kan göra.
LIL' BABUSTYLE

Pauline    •     •   http://lillafrokenhurtig.se

men va vad töntigt...

Svar: Känner samma sak...
LIL' BABUSTYLE

Pauline    •     •   http://lillafrokenhurtig.se

av henne alltså! (kände att det kunde missuppfattas och ville förtydliga)

Svar: Hehe, det är lugnt. förstod vad du menade. :)
LIL' BABUSTYLE

Erica    •     •   http://faithhopelove.blogg.se

Vad dåligt gjort av henne! :(

Svar: Ja, verkligen... :(
LIL' BABUSTYLE

Alva Carlbom - fotoblogg    •     •   http://alvacarlbomsbilder.blogg.se

Åh så tråkigt och irriterande. Jag förstår om du tänker börja ta betalt eller sluta göra gratis headers, så tråkigt när sådant händer....

Sv; Tack snälla du, ha en fin söndag, kram :)

Svar: Ja, verkligen... det drabbar ju liksom alla andra som gärna vill att jag gör headers till dem... :/
LIL' BABUSTYLE

caroline ♡    •     •   http://carolineanette.blogg.se/

Det var nog det dummaste jag hört! Klart din signatur ska stå med om DU har gjort den. Dessutom ska hon ju vara tacksam att hon ens får använda en design som du har gjort åt henne! Gratis dessutom! Usch får otacksamma människor alltså!!

Svar: Så känner jag med. Avskyr när människor tar äran för något de själva inte gjort!
LIL' BABUSTYLE

G I N A ~    •     •   http://kissen.se

Herre gud.. att hon orkar käfta tillbaka :/
Om det nu är så irriterande så kan hon ju välja någon annan att få gratis header från. Vissa människor är för pinsamma. Kram på dig! <3

Svar: Så känner jag med. Avskyr när människor tar äran för något de själva inte gjort!
LIL' BABUSTYLE

Felicia Christensen    •     •   http://tiondemars.blogg.se

Så omoget. Scrollade ner till inlägget med headen, ditt bloggnamn som du hade satt på var ju så litet så Väldigt konstigt att hon inte kunde låta det stå kvar där.

Svar: Precis så känner jag också! Den syns ju knappt liksom...
LIL' BABUSTYLE

Anonym    •     •   http://lavitadilovisa.blogg.se

sv: det har jag också tyckt men du borde testa att göra en, jag gör en nu som är jättegod faktiskt; 1 äpple, en halv-1 banan, en näve babyspenat, en bit ingefära, vatten coh 1dl apelsin/morotjuice, jättegod! :)

Svar: Låter inte så gott, haha, men ska ge det en chans! Om jag vågar... haha
LIL' BABUSTYLE

Catrine    •     •   http://catrinelouise.blogg.se

det är så tråkigt att när man ger en del av sig så nöjer sig inte folk utan vill både ha kakan och behålla den för sig själv.. förstår din uppgivna känsla!
ps. jag tycker iaf ditt hår är superfint kram

Svar: Tack så mycket! :)
LIL' BABUSTYLE

Catrine    •     •   http://catrinelouise.blogg.se

det är så tråkigt att när man ger en del av sig så nöjer sig inte folk utan vill både ha kakan och behålla den för sig själv.. förstår din uppgivna känsla!
ps. jag tycker iaf ditt hår är superfint kram

Svar: Tack så mycket! :)
LIL' BABUSTYLE

Clin    •     •   http://emmaclin.blogg.se

Gud så tråkigt!! Förstår dig helt klart att du vill ha ditt namn på headern! Det är ditt jobb och det ska synas att det är du som gjort den!!

Svar: Precis så känner jag också! Jag vill inte att någon annan ska ta äran för något jag har gjort!
LIL' BABUSTYLE

Malin    •     •   http://frozenvanilla.blogg.se/

Vad dåligt gjort, förstår verkligen att du blir irriterad. Du har ju lagt ner din fritid på och göra den och då borde det minsta vara att personen låter ditt namn stå där så att de syns vem som gjort den.

Svar: Precis så känner jag också... Saken är ju den att jag skriver det väldigt litet och knappt synbart, så jag förstår inte varför hon stör sig så på det...
LIL' BABUSTYLE

Celine    •     •   http://celinelf.se

Men herregud det syntes ju knappt! Alltså vad fan du har ju gjort hedern då är det ju klart att du ska få cred för det! Klart att ditt namn ska stå där! Fyfan vad dåligt gjort av henne!

Svar: Precis så känner jag också! Den syns ju knappt liksom...
LIL' BABUSTYLE

Julia Müller-Sandvik    •     •   http://lorissalovebomb.blogg.se/

så synd att förståelsen för digitalt hantverk är så liten. Självklart ska din signatur finnas med!

Svar: Precis så känner jag också...
LIL' BABUSTYLE

Eriiza    •     •   http://eriiza.webblogg.se/

Har också gjort mycket gratisdesigns åt folk, och jag förstår dig till 100%.
Man behöver inte bli "lyft mot himlen" för det, men
lite erkännande skall man ju fan ha, då personen i
fråga uppenbarligen inte kunde fixa designen på egen hand!

SV.
Tack så mycket, har saknat att ha rött hår, fått vänta 1,5 år på att få färga det! ;D

Jo, så är det ju, men han var nr. 2 som tog livet av sig i år, och det blir bara tryckande att se folk falla som dominobrickor..

Precis, någon typ av intyg, så att om man hamnar i något
trubbel, tjafs, eller vad det än kan vara - så har man
bevis på att man har faktiskt ett problem med något,
lika med att vad som nu hände/inte hände var inte ens
eget fel på det viset.

Min kompis har diabetes, hon tatuerade in vilken typ hon hade på underarmen - utifall hon skulle hamna
i diabeteschock och ingen var där som kände henne och
kunde berätta för t.ex ambulans vad som händer och vad hon behöver. =)

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
Svar på ditt svar: Usch, jag beklagar verkligen! Det är så tråkigt och olyckligt när sådant händer... Din kompis var rätt smart där faktiskt! Jag skulle vilja någonting sådant, men samtidigt vill jag inte ha det på kroppen och jag hoppas att det en dag går att bota, så kanske får skaffa ett visitkort eller något att ha i plånboken, som ett intyg vi pratade om. Ska fundera på det!
LIL' BABUSTYLE

Emilia    •     •   http://imaginarychaos.se/log

Inte okay! När du har gjort den gratis till henne så borde hon ju fatta att det du säger är det som gäller. Vill hon inte ha ditt bloggnamn där så kan hon ju till exempel betala för det. Vissa människor verkar verkligen tro att allt som finns på internet är gratis och bara att ta för sig av utan att tänka på de som från början skapat sakerna. Idioter.

sv: Tack så mycket! :)

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Emelie    •     •   http://nattstad.se/eeemes

Usch vilka människor de finns alltså blir helt paff.. Vad gör de med ett litet namn i ett hörn, haha och vadå gör reklam för andra, va sjutton du har ju gjort headern till henne grattis. Självklart så kan man ju va snäll ha namnet kvar då! Alltså vissa människor är ju helt sjuka! Blir så arg, anmäl henne!!

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Virre    •     •   http://virresblogg.se

Usch så otacksamt! Tycker synd om dig! Det är ju du som har skapat headern och det minsta är väl att ditt namn ska få stå med?! Hoppas allt löser sig till din fördel!

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Meena    •     •   http://www.pandapoff.blogg.se

Va irriterande! Tycker du gör helt rätt som inte låter andra styra och ställa och ta äran för DITT jobb. Och jag anser att hon har fel, alla headers som någon annan person har gjort till någon annans blogg har antingen sitt namn eller blogg-namn/ länk ect, på den. Iallafall vad jag har sett.

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Meena    •     •   http://www.pandapoff.blogg.se

Va irriterande! Tycker du gör helt rätt som inte låter andra styra och ställa och ta äran för DITT jobb. Och jag anser att hon har fel, alla headers som någon annan person har gjort till någon annans blogg har antingen sitt namn eller blogg-namn/ länk ect, på den. Iallafall vad jag har sett.

Svar: Precis så känner jag också. Jag avskyr när andra tar cred eller ära för något de inte gjort! Jag skrev mitt bloggnamn i hörnet väldigt litet och knappt synligt, så jag fattar inte varför hon inte bara kan låta den vara där!?
LIL' BABUSTYLE

Carolina Thoor    •     •   http://knaset.blogg.se/

Men usch vilken otrevlig tjej. Jag hade krävt samma sak, att mitt bloggnamn skulle stått bredvid. Jag låter ALLTID andras namn stå där med tanke på att det är rätt, men äsch lägg inte ned sådan tid på sådana personer! :)

Svar: Ja, det är ju synd att de inte kan låta bloggnamnet/länken vara där. Jag avskyr när människor tar cred och ära för något de själva inte gjort!
LIL' BABUSTYLE

OLIVIA    •     •   http://olivialice.se

Waow, vet vem den tjejen är men känner inte henne och det är lite tragiskt att man gör sådär. Man förstår ju att människan som har gjort headern vill ha sitt namn där.

sv: åh tack!
kram♥

Svar: Ja, så känner jag också... Jag menar, mitt bloggnamn syns ju knappt på headern..
LIL' BABUSTYLE

Miranda    •     •   http://www.nattstad.se/Miirandas

Men herregud vad elakt! Ditt bloggnamn ska ju självklart stå med på headern eftersom du har gjort den, det är ju lixom inget snack om saken, Gud så irriterad jag blir på sånna otacksamma människor!

Svar: Precis så känner jag också... Jag har ju ändå lagt ner massa tid på det och jag avskyr när människor tar cred eller ära för något de inte gjort!
LIL' BABUSTYLE

FrökenTV, bloggen om tv och film    •     •   http://efji.blogg.se/

dålig stil när du faktiskt gjorde den gratis..
Tar ju tid att designa :/

Svar: Precis så känner jag också...
LIL' BABUSTYLE

kaffehörnan    •     •   http://www.kaffehornan.se

Gud vad tråkigt när de blir så

Svar: Ja, verkligen...
LIL' BABUSTYLE

Josefine ♔    •     •   http://jlandgrens.se/

Men FY vad störande och dålig stil!! Nonchalant gjort tycker jag.. :/

Svar: Precis så känner jag med...
LIL' BABUSTYLE

Ida ☯ the sky under the sea    •     •   http://theskyunderthesea.blogg.se/

Eftersom du gör detta gratis tycker jag absolut att du ska sätta dit ditt namn!

Svar: Precis så känner jag med!
LIL' BABUSTYLE

Linn    •     •   http://www.nattstad.se/livetsomlinn

nej men fyfan vilken patetisk människa och otacksammare har jag aldrig hört talas som?
hallå du gör det GRATIS på din fritid...blir så besviken på vissa egoistiska människor ibland..

Svar: Precis så känner jag också...
LIL' BABUSTYLE

E.W - photography    •     •   http://eweman.blogg.se

usch för sådana människor

Svar: Kan inte annat än hålla med!
LIL' BABUSTYLE

Ida - foto & häst    •     •   http://prinsesc.blogg.se/

men herregud, patetisk människa! fattar verkligen inte, uschuschusch!
sv; ja har hört det :// jaa, får se hur jag gör, sååå himla snyggt är de ju heheh :D tack för svaret oxå!!

Svar: Så känner jag med... Så lite så! :)
LIL' BABUSTYLE

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥    •     •   http://neapocalypse.blogg.se/

Fan vad less.. Gick faktiskt in på hennes blogg och kommenterade att det inte var OK. Hoppas hon ser det!
Kram <3

Svar: Åh, tack så mycket!!
LIL' BABUSTYLE

Filippa [FIDELIPPAN.SE -foto,häst & mode]    •     •   http://fidelippan.se

Jag förstår inte varför hon tog bort ditt namn på headern, det var ju SÅ liten text att man knappt såg det... Onödigt. Ha det fint, kram

Svar: Precis så kände jag med, den syntes ju knappt...
LIL' BABUSTYLE

kelly    •     •   http://kkellysliv.blogg.se

Åh en del människor är så patetiska asså!
Du har gjort den åt henne klart ditt bloggnamn ska stå där!:)
Du ska få äran för nåt du gjort!:)

Svar: Precis så känner jag med!
LIL' BABUSTYLE


Kom ihåg mig?