Idag hatar jag livet...


Idag är en sådan dag då jag har en hemsk ångest och bara är ledsen hela tiden. Jag kunde nästan svära på att det är söndag idag, för precis så känns det. Ni vet, jag och söndagar... Träffade sis en liten stund förut och mådde lite bättre, men nu är humöret på botten igen. Tänker gå i ide och gömma mig under täcket resten av dagen. Jag vågar knappt visa mig ute. Idag är en sådan dag då jag hatar allt med mig och allt annat. Idag hatar jag livet.


Emelie    •     •   http://ewelies.blogg.se

Åh så jobbigt, hoppas att du mår bättre snart! Kram (:

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

Malin Johansson [ PINKPIERCING ]    •     •   http://pinkpiercing.blogg.se

Ibland har man sjukt dåliga dagar, hoppas det blir bättre snart.

Svar: Tack, det hoppas jag med..
LIL' BABUSTYLE

fashion    •     •   http://nattstad.se/fashioninspiration

Hoppas att du mår bra sen! :)

Svar: Det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

Johan    •     •   http://schumacher4ever.blogg.se

Ibland har man sådana dagar och det tycker jag är helt okej. livet är inte guld och gröna skogar alla dagar i veckan. Ibland är inte ens en dag i veckan guld och gröna skogar och livet är bara skit. Det är helt okej att känna så tycker jag. Det är helt okej, så länge man inte fastnar i det och medvetet gör det till en livsstil.

SV: Ja, jag håller med dig! Efter ett sådant där riktigt, riktigt tungt styrkepass eller ett svinjobbigt intervallpass, då känns det så jävla bra. Det är så skönt efteråt :)

Okej. Då ska jag testa det också någon gång :)
Blir inte att jag äter glass över huvud taget så ofta, men det är ju bra gott alltså :D

Det är häftigt och en upplevelse utöver det vanliga kan jag lova, särskilt om man aldrig tidigare har testat och när man då plötsligt inte ser något alls, för det är helt mörkt bakom de där bindlarna, man ser verklogen ingenting. Lite läskigt kan folk tycka ibland, men det är kul :)

Tror du inte att du egentligen då hindrar dig själv från att känna och tänka som du egentligen vill, om du försöker intala dig själv att du trivs bäst själv? Är det verkligen så innerst inne?
Jag förstår dock hur du menar. Har man blivit sviken och sårat upprepade gånger sätter man, mer eller mindre medvetet, upp ett försvar mot det. ett försvar som inte sällan innebär att man helt håller sig ifrån det som kan skada, i det här fallet relationer med andra. Finns det en liten risk att man kommer bli sårad eller sviken igen, då tar man hellre helt avstånd och håller sig utanför, för att skydda sig själv.
Det känns lite som att ditt resonemang krockar då och då. Å ena sidan önskar du att du hade fler vänner och kände fler personer, men å andra sidan minns du allt du varit med om, vilket avskräcker dig från att uppfylla din önskan, skulle man kunna säga. Är du med på hur jag menar?
House har jag faktiskt inte sett, så jag kan inte riktigt relatera till något där...

Hoppa iaf att du mår lite bättre snart, det är du värd!

Svar: Jag tror inte att jag hindrar mig från någonting. Jag trivs bäst själv. Det är alldeles för mycket drama när andra är inblandade. Jag började vara för mig själv i högstadiet och insåg snabbt att det är så jag vill ha det. Visst, jag kan känna mig väldigt ensam ibland och önskar att jag hade fler vänner, men med fler vänner blir det också mer svek och drama, och sådant orkar jag inte med. Jag har alltid skyddat mig själv, eller ja, i alla fall de senaste åren. Visst, jag kan bli sårad nu också, men jag kan ta avstånd från det mycket lättare. Att vara bland mycket folk och känna många är inte min grej. Det blir för rörigt och jobbigt då. Jag klarar mig med de få jag har. För det är inte vem som helst jag släpper in i mitt liv. Mitt resonemang krockar inte, jag väger bara upp fördelar och nackdelar och jag kommer alltid fram till samma svar. Jag vet inte riktigt, men jag är bara inte en sådan person som vill lära känna andra eller ha många vänner. Det finns självklart stunder då jag önskar att jag hade fler vänner (typ som när man inte vill sitta ensam en fredagskväll eller när man har tråkigt), men genom att vara för mig själv så skyddar jag både mig själv och de andra. Jag är inte världens lättaste person att vara med. Inte sen jag fick min sjukdom. I början var det svårt att vara själv, jag kände mig alltid övergiven och ensam. Och visst känner jag mig så ibland nu med, det gör alla någon gång. Men efter så många år så har jag nu lärt mig att vara för mig själv och faktiskt hitta fördelar i det. Hoppas du förstår hur jag menar.
LIL' BABUSTYLE

Anita    •     •   http://siliiins.blogg.se/

Stor kram till dig! <3

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE

MADDISENJ.SE    •     •   http://maddisenj.se

Usch för sådana dagar. Hoppas du mår bättre snart! Kram

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

mot plus    •     •   http://motplus.se/

näe usch, hoppas du får en mkt bättre dag imorgon, det förtjänar du!!

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE

Julia Müller-Sandvik    •     •   http://lorissalovebomb.blogg.se/

Stackars gumman, jag hoppas att det reder sig... om inte så kanske du måste byta hjälp, byta terapeut eller medicin kanske? STOR KRAM!!

Svar: Jag har ringt och försökt få tag på min läkare, men det går inte så bra på den fronten... Och terapeut går jag inte hos då det hände en sak förra året som fick mig hata alla dessa terapeuter. Men jag går ju hos en arbetspsykolog. Eftersom jag har så svårt för att prata med folk om vad jag känner, så fick jag ett tips om att skriva ut texter från bloggen som jag kan ge dem. Vi får väl se hur det går...
LIL' BABUSTYLE

emmah    •     •   http://emmahchristina.blogg.se

åh tråkigt att du känner så... Har också mina dagar då man knappt vill visa sig för någon..
hoppas du mår bättre nu!

Svar: Idag (söndag) mår jag lite bättre i alla fall...
LIL' BABUSTYLE

♀ THE REVOLT ♀    •     •   http://TheRevolt.blogg.se

Det är tillåtet att känna så, bara du inte fastnar där och inte kan ta dig ur. Ibland behöver man falla för att kunna flyga. Men man ska liksom inte gå under jorden. Men det blir alltid bättre, även om man i stunden inte tror det. Det blir det alltid!<3

Svar: Ja, det blir bra. Förr eller senare. Men jag har så lätt för att fastna där. Jag har alltid haft svårt att komma ur det, och när jag kommer ur det så hamnar jag där igen på ett eller annat sätt...
LIL' BABUSTYLE

Kajsa-Stina    •     •   http://www.anorexinojag.blogg.se

sv: Ja eller hur! Det var jättemysigt o gott att äta där :)

Blir du inte hungrig då när du inte äter lunch? Jag skulle lacka ur om jag inte åt lunch haha. O sen så måste jag ju äta lunch i och för sig..

Åh vad tråkigt att höra att det är en skitdag idag. Men så måste det ju få vara. Alla har vi såna dagar. Jag vet så väl hur du känner :(
Är det nåt speciellt som du har ångest för eller är det "bara" allmänt?
Kram <3

Svar: Nä, jag är van att hoppa lunchen. I skolan åt jag aldrig lunch och numera äter jag frukost, vilket jag inte gjorde förr. Så jag äter frukost och sen tar jag mig nåt om jag blir lite hungrig. Ibland äter jag ute och då oftast lunch, men jag lagar aldrig i ordning något eller så. Jag har mycket ångest om allt. Varenda liten grej kan jag ha ångest för... Oftast är det allmänt, men ibland kan det vara något specifikt.
LIL' BABUSTYLE

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥    •     •   http://neapocalypse.blogg.se/

sv; asså jag vet! så sjukt fluffig och söt och gosig jag vill bara GAAAAAh <3<3<3 och han är fortfarande lika gosig, 3 år gammal! <3

Svar: Haha, han såg väldigt gosig ut!
LIL' BABUSTYLE

Carolina Thoor    •     •   http://knaset.blogg.se/

Ja, det låter inte roligt. Nej, hjälp får man visserligen inte när man pluggar allting hemma, men problemet är att jag får tyvärr inte bättre hjälp där i skolan om jag ska vara ärlig. Det verkar som om du och jag har samma problem, rektorn verkar verkligen inte tycka om mig och känns verkligen inte som om hon vill att jag ska lyckas. Så får gå om kurs på kurs med tanke på att hon inte hjälper mig med lösningar som hon så intensivt LOVAR! Usch, himla jobbigt!

Svar: Usch vad tråkigt det är när vuxna inte tänker hjälpa en eller ens försöka förstå. Verkligen jättetråkigt att höra! Men har du provat att prata med en kurator på skolan eller något? det var på det sättet jag fick hjälp. Jag hoppas du får den hjälp du vill och behöver! Jag fick ju förvisso jobba hemifrån, men jag fick aldrig reda på om vi hade prov och aldrig fick jag reda på något när de skulle prata om studenten eller något... sådant fick jag ta reda på själv... och vissa lärare ville ge mig underkänt för att jag inte var på lektionerna eftersom jag jobbade hemifrån.. :/
LIL' BABUSTYLE

Anonym    •     •  

Hatar ångest! Hade det hela dagen igår

Svar: Usch! Ja, ångest är bland det värsta som finns...
LIL' BABUSTYLE

Prietha    •     •   http://prietha.blogg.se/

Hatar såna dagar, jag brukar ta en promenad och lyssna på fredagspodden!

Svar: Det lät som en bra idé! Tyvärr brukar det inte hjälpa mig.. :(
LIL' BABUSTYLE

Jennisbeauty    •     •   http://www.jennisbeauty.blogg.se

Jag skickar tusentals kramar till dig. Jag vet hur det är att vara på botten då jag själv var det på många år, men idag är livet genom mina ögon oerhört ljust och min depression har försvunnit! Så snälla, lyssna på mig: Du kommer att må bra igen. <3 Kramar!

Svar: Tack så jättemycket för din fina kommentar! Och så ville jag säga att jag fick hem paketet i fredags. Tack så jättemycket!! <3
LIL' BABUSTYLE

Linnea    •     •   http://linnealiebig.blogg.se

Haha, tack för upplysningen...skrev om turkietresan igår så jag antar att det är därför :)

Svar: Haha, det är lugnt. Var faktiskt tvungen att dubbelkolla almanackan...
LIL' BABUSTYLE

LINNEA    •     •   http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se

de blir bättre<3 kram

Svar: Ja, det blir det alltid. Frågan är bara när... <3
LIL' BABUSTYLE

Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan    •     •   http://musicismyboyfriend.blogg.se

Vad trist... Hoppas att du hittar tillbaka till livsglädjen!

Sv: Jag förstår dig. Håller både mina tummar och tår för att dina ansökningar blir bra och klara i tid (:

Svar: Tack! Det hoppas jag med...
LIL' BABUSTYLE

Life of Johanna    •     •   http://lifeofjohanna.se

Stor kram till dig! :) Man får lov och hata livet :)

Ja precis, vissa dagar är tuffare och då kanske inte orken för bloggen finns :)

Svar: Tack! Ja, man får ju det... är bara väldigt opassande just för stunden.. :/
LIL' BABUSTYLE

amanda    •     •   http://liindstrand.blogg.se

usch vad jobbigt vännen, finns om du vill prata <3

sv: ja den borde du se! svin bra men går inte på tv :)

Svar: Tack <3
LIL' BABUSTYLE

|| henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||    •     •   http://www.henrikolsson.eu

Usch då :(

Svar: Ja :(
LIL' BABUSTYLE

Elin    •     •   http://moustasch.blogg.se

Sådana dagar suger verkligen! :< Hoppas du mår bättre snart!

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

mina - it's my time to shine!    •     •   http://miiinaaa.blogg.se

Hoppas du mår bättre snart! Puss :)

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

Evelina Bohman    •     •   http://evelinabohman.blogg.se/

Hoppas du kommer på bättre tankar snart!

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

Sofie    •     •   http://slutartidens.blogg.se

Alla har vi sånna dagar, detta kan man bota med glad musik och 2 liter glass! :D

Svar: Jag önskar att det var så lätt.. :(
LIL' BABUSTYLE

Anonym    •     •   http://psychedelique.blogg.se

oh gumman hoppas du mår bra snart igen. jag vet hur söndagar känns:((

Svar: Tack! Ja, söndagar är hemska... dessvärre råkar dessa dagar hamna på olika veckodagar nuförtiden...
LIL' BABUSTYLE

Ida Lindborg ♡    •     •   http://youknowiidaa.blogg.se/

Sv: åh tack!! ♡

åh vi alla har de dagar ibland, när man bara är ledsen och det dåliga som hänt proppar upp i ens huvud och man mår bara dåligt. Jag hoppas du kommer må bättre snart, jag vet hur du känner ♡

Svar: Tack fina du!♡
LIL' BABUSTYLE

Moa    •     •   http://photoMP.blogg.se

åh men vad tråkigt att höra!! Hoppas att din dag blir mycket bättre imorgon iallafall fina du♥

Svar: Tack! Tyvärr kändes det inte bättre idag... Men jag hoppas jag mår bättre till veckan...♥
LIL' BABUSTYLE

Frida    •     •   http://rockabillygirl.se

Jag hoppas dagen idag blir bättre!

Svar: Tyvärr mådde jag inte bättre igår (lördag), men idag mår jag lite, lite bättre i alla fall!
LIL' BABUSTYLE

Takai / Beatrice    •     •   http://takai.blogg.se

Nää , varför är du ledsen fina? :O Kan jag hjälpa på något sätt? <3

Svar: Tack för din omtanke, men jag tror inte det finns något du kan göra. Jag har dessa dagar ibland, numera händer det väldigt ofta och jag vet oftast inte varför... Kanske har jag för mycket att tänka på eller kanske är det något undermedvetet... Jag vet inte, men någonting är det...
LIL' BABUSTYLE

Jessica Högberg    •     •   http://lchftrollet.blogg.se/

Men nej!! Skickar en bamsekram... KRAM!!

Svar: Tack så mycket!
LIL' BABUSTYLE

Denise    •     •   http://flingans.nu

Hoppas du mår lite bättre idag!

Svar: Dessvärre mådde jag inte särskilt bättre igår (lördag), men idag mår jag lite bättre. Bara att hoppas på att det håller i sig...
LIL' BABUSTYLE

Pauline    •     •   http://lillafrokenhurtig.se

åh :( styrkekram

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE

Sara    •     •   http://www.baakochmaat.blogg.se

Ibland känns det så, men hoppas att du kommer må bättre snart :)

Kramar

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE

Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★    •     •   http://www.xn--annard-0xa.se

Känner igen det där :( jobbigt, det bästa tipset är att försöka skjuta alla "måsten" åt sidan en stund och göra något kul, träffa vänner!

Svar: Jag önskar att jag kunde det, men jag har verkligen ingen tid till det... :(
LIL' BABUSTYLE

Henrietta    •     •   http://ettass.blogg.se

såå fin! Har också sådana dagar, det suger!

Svar: Tack! Ja, det är inte direkt kul :(
LIL' BABUSTYLE

Jinx    •     •   http://hurricanejinx.blogg.se/

SV: Tack så mycket! Ja, jag hoppas det går bra med och att allt kommer fungera där borta. :)

Du är också superfin, jag hoppas verkligen att du mår bättre snart! Ibland har man tyvärr såna dagar, men förhoppningsvis vänder allting så snart som möjligt. :) ♥

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar!
LIL' BABUSTYLE

Virre    •     •   http://virresblogg.se

Hoppas du mår bättre idag? Jättetråkigt att läsa att du är nere :( Får verkligen hoppas du har en bättre helg nu! Styrkekramar till dig från mig

Svar: Igår (lördag) mådde jag inte bättre alls... jag mådde likadant som i fredags... men idag mår jag lite, lite bättre. Tack!
LIL' BABUSTYLE

natalie    •     •   http://alektopaten.webblogg.se

åh fina du, det kommer alltid vara de där dagarna då allt känns extra jobbigt men de går över de också! försök att stå ut tills solen kikar fram igen :)

Svar: Ja, det är väl bara att göra det...
LIL' BABUSTYLE

Viktkamp    •     •   http://viktkamp.se

Skickar massa styrkekramar

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE

Joy Malou Schubert    •     •   http://nicolinda.blogg.se/

Du är så vacker och du verkar vara så himla stark! Inget kan besegra dig och speciellt inte hat för du bär på så mycket kärlek och det erövrar allt!

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar! <3
LIL' BABUSTYLE

Jennisbeauty    •     •   http://www.jennisbeauty.blogg.se

Sv; Tusen tack själv för att du var med och tävlade, jättekul att du fick produkterna så snabbt. Hoppas du kommer att gilla dem <3 kram!

Svar: Det tror jag att jag kommer göra!
LIL' BABUSTYLE

caroline ♡    •     •   http://carolineanette.blogg.se/

Styrkekramar <3 känner lite likadant idag. Har gjort så hela helgen. Ibland är det inte lätt :/ ..

Svar: Usch... nej, det är inte alltid lätt... hoppas du mår bättre snart! ♡
LIL' BABUSTYLE

Filippa Wallin    •     •   http://chippaz.blogg.se/

Hoppas det blir bättre snart!
sv: Tack så hemskt mycket! Kram kram!

Svar: Tack, det hoppas jag med!
LIL' BABUSTYLE


Kom ihåg mig?