Worrying is a waste of time. It doesn't change anything. It messes with your mind and steals your happiness

Don't think too much. You'll create a problem that wasn't even there in the first place.
Worrying is using your imagination to create something you don't want.
 
Jag är en mästare på att manipulera mig själv och trycka ner mig själv under ytan. Jag är en mästare på att oroa mig och stressa upp mig i onödan. Jag är en mästare på att ta förhastade slutsatser. Jag är en mästare på att skapa någonting som inte finns där från början. Jag är en mästare på att få mig själv må extremt dåligt över saker och ting. 
 
Jag är en mästare på att bry mig allt för mycket om andra och allt för lite om mig själv. Jag är en mästare på att ställa upp för andra när jag är den som behöver hjälp. Jag är en mästare på att offra mig själv för andra. Jag är en mästare på att undvika samtal som inte leder någonstans. Jag är en mästare på att hata mig själv och allt vad jag innebär.
 
En mästare på att manipulera tankar och beteenden.
En mästare på att oroa mig och få mig själv må dåligt.
En mästare på att kväva mig själv.


Mikaelas tårtor och bakverk    •     •   http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/

Haha ja man är ju så envis och dum. Jag borde ändå ha lärt mig läxan då jag fick en inflammation i hälsenan när jag var 14, läkaren sa att jag inte skulle fotboll på hela sommaren men lyssnade jag? Nejdå. Den blev kronisk och jag har kvar samma problem fortfarande, 10 år efteråt.

Svar: Åh, det där känner jag igen, fast med huvudvärk. Hade jag inte stressat upp mig och pressat mig så hårt, utan faktiskt lyssnat på andra, så hade jag kanske inte levt med kronisk huvudvärk nu... Ibland gör man dumma val som kan kosta ens liv. Jag skulle göra vad som helst för att få göra om och göra rätt...
LIL' BABUSTYLE

Oskar    •     •  

Detta är något jag också är bra på men peppar peppar har blivit bättre med åren!

Svar: Ja, det hoppas jag att det blir för mig med...
LIL' BABUSTYLE

V I L M A L A ♔    •     •   http://vilmala.blo.gg/

styrkekramar, vet inte vad jag ska säga <3

Svar: Du behöver inte säga någonting! <3
LIL' BABUSTYLE

Nathalie Tegelstam    •     •   http://nathalie.vionno.se

Vad fint och så vacker bild :) kram

Svar: Tack så mycket!
LIL' BABUSTYLE

Clin    •     •   http://emmaclin.blogg.se

Sv ja vattenmelon är så sjukt gott

Svar: Ohja, det är bland det godaste som finns!
LIL' BABUSTYLE

Anita    •     •   http://siliiins.blogg.se/

Fin bild <3

Svar: Tack!
LIL' BABUSTYLE

Erika    •     •   http://icanpikan.blogg.se

Så himla sant citat!

Svar: Ja, verkligen!
LIL' BABUSTYLE

Anna    •     •   http://annaterneborg.blogg.se

Rubriken stämmer ju verkligen perfekt!
Svar: Ja, det var inte helt fel att sitta och äta på klipporna till den utsikten :)

Svar: Ja, den gör ju det.
LIL' BABUSTYLE

OLIVIA    •     •   http://olivialice.se

Åh kram❤❤

sv: tusen tack :D
kram❤

Svar:
LIL' BABUSTYLE

Alexandra - Lakeyours    •     •   http://lakeyours.devote.se

sv: Givetvis är det okej ifall du följer mig på instagram istället om du inte har bloglovin, kramis!

Svar: Åh, vad bra! Börjar följa dig nu! :)
LIL' BABUSTYLE

The Revolt    •     •   http://therevolt.blogg.se

Jadu, jag har sagt det innan och jag säger det igen. Du borde älska dig själv och inget annat. Due asbra! Due äkta! Due en av väääääldigt få här i bloggvärlden som jag känner att jag skulle kunna tänka mig att kalla vän. Och du, jag ska säga dig att jage en sådan person som har väldigt svårt att släppa in folk och kalla dem vänner. Jag kan vara social o så med alla, men att just kalla de som vän, gör jag inte med vem som helst.

Du är asbra och due "komplicerad" elr va man ska kalla det på ett unikt och fint sätt. Och ngn dag hoppas jag att du ser det.

Som svar på din kommentar, jag är faktiskt sådan oxå om jag ska vara helt ärlig. Jag höll på att vela fram och tillbaka hela tiden då. Men bestämde mig att det får vara nog nu, att det får bära elr brista. Annars e det sällan jag gör ngt spontant, dete inte för att jag inte vill utan för att jag inte kunnat av plugget o det har därmed blivit en inmatad vana. Så när jag väl ska göra ngt spontant så säger det emot. Handlar väl mer om att försöka komma ut ur sin trygghetszon

Svar: Tack så jättemycket för din långa och fina kommentar! Du är faktiskt en av väldigt få jag gillar att prata med i bloggvärlden, som man kan kalla sin "vän". Vi har oftast djupare konversationer än andra, och det gillar jag. Jag känner igen mig själv väldigt mycket i dig, och det har jag sagt även förut. Jag tror det är därför som jag går ihop bra med dig. Det är inte särskilt många jag går ihop med, det är faktiskt väldigt ovanligt att jag går ihop med andra människor. Som svar på din kommentar om svar på min kommentar (HAHA.. knas): Åh, då är du som mig alltså. Jag gillar spontana grejer, men jag har svårt att hänga med och svårt med förändringar. Planerar jag en sak med någon, och den kanske ändrar tiden vi ska ses till två timmar senare, då är hela min dag förstörd, och ibland även min vecka. Jag önskar dock att jag tog förändringar bättre, och jag hoppas att jag snart kan njuta av saker och ting istället för att oroa mig och låta min beslutsångest trycka ner mig till botten. Håller helt med dig: det hela handlar nog om trygghetszonen i helhet.
LIL' BABUSTYLE

MartinaOlsson    •     •   http://martinaolsson.myshowroom.se

sv; härligt! samma här :)

Svar: Så bra! :)
LIL' BABUSTYLE

Ebba ♥    •     •   http://ebbsy.blogg.se/

Så fin bild på dig!

Svar: Tack så mycket!
LIL' BABUSTYLE

Erica    •     •   http://faithhopelove.blogg.se

Under en stor del av mitt liv har jag varit så väldigt bra på att oroa mig, grubbla, resonera och i förväg försöka tänka ut hur jag ska hantera om det värsta tänkbara skulle hända i en situation. Helena har sagt att hon tror att det delvis beror på att jag tycker så mycket om att planera och att jag gör det mycket, men att det blir att jag tar det en nivå för högt, eller vad man ska säga. Jag tycker nog att det var åtminstone lite värre förut, vilket innebär att jag går åt rätt håll. Men det här är fortfarande något som jag behöver tänka på, där jag behöver lära mig att tänka annorlunda och släppa kontrollen lite. Så jag känner igen mig i det du skriver här. Det jag brukar tänka för att hjälpa mig själv är att jag vet att Gud har kontroll, att jag kan lita på honom och börja släppa taget själv. Men även om man som du inte tror på Gud så kan du ju ändå börja säga till dig själv mer och mer att oro inte hjälper. Tänk att det som du oroar dig för kommer att hända eller inte hända oavsett hur du tänker om det. Så du kan välja att spendera din tid med att må bra och hoppas på det bästa eller genom att må dåligt, för det som händer kommer att hända oavsett, så egentligen spelar det ingen roll.

Svar: Tack för din långa och fina kommentar! Jag hoppas att jag i framtiden kommer på ett sätt för att inte oroa mig för mycket och stressa upp mig i onödan. Just nu jobbar jag mycket med mitt självförtroende och min självkänsla, så förhoppningsvis kommer det att leda till bättre resultat.
LIL' BABUSTYLE

oskar    •     •   http://yardsochlitetill.blogg.se

Känner igen det där har ofta fällt mig själv många gånger. Tror det en mänsklig sak att man ältar sig i det negativa, men med åren har jag faktiskt blivit bättre på att tänka posetivt än negativt :)

Svar: Jo, det är ju det. Det är något man måste träna på. Jag hoppas att jag också har lättare för att slippa oroa mig i framtiden.
LIL' BABUSTYLE


Kom ihåg mig?